Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kstars Asensin Kstars-sovelluksen, jonka avulla voi simuloida tähtitaivasta haluamastaan sijainnista katsottuna. Se oli varmasti ihan kiva ohjelma jollekin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kstars Asensin Kstars-sovelluksen, jonka avulla voi simuloida tähtitaivasta haluamastaan sijainnista katsottuna. Se oli varmasti ihan kiva ohjelma jollekin."— Esityksen transkriptio:

1 Kstars Asensin Kstars-sovelluksen, jonka avulla voi simuloida tähtitaivasta haluamastaan sijainnista katsottuna. Se oli varmasti ihan kiva ohjelma jollekin harrastajalle, mutta kouluopetuksen tueksi sen soveltuvuus vähän niin ja näin. Kyllä siitä voisi ehkä etsiä joitakin tähtikuvioita siinä vaiheessa, kun opetuksessa niistä asioista puhutaan.

2 Nykypäivänä näin kaupunkilaisille ainakin luonnon tähtitaivaan tutkimista kun on hiukan hankala antaa kotitehtäväksi. Jyväskylän kokoisessa kaupungissa tahtoo olla aivan liikaa valoa tähtitaivaan tutkimiseen. Ja eräs seikka, joka vaikuttaa kouluopetuksessa, on kieli. Ohjelmaan ei ollut valittavissa suomenkielistä käyttöliittymää, mikä vaikeuttaa sen käyttöä koulussa.


Lataa ppt "Kstars Asensin Kstars-sovelluksen, jonka avulla voi simuloida tähtitaivasta haluamastaan sijainnista katsottuna. Se oli varmasti ihan kiva ohjelma jollekin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google