Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Soroptimistien Suomi-tekoja

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Soroptimistien Suomi-tekoja"— Esityksen transkriptio:

1 Soroptimistien Suomi-tekoja
Mehuprojekti SI Karhula

2 Mistä ajatus tähän projektiin?
Syksyn 2016 omenasato oli erittäin runsas kotipuutarhoissa

3 Ajatuksesta tuotteeksi
Suomalainen tuote Ei lisäaineita, ei lisättyä sokeriakaan Luonnonmukaista lähellä tuotettua Naisyrittäjän uusi mehustamo Varainhankinta hyväntekeväisyyteen Soroptimistien työn tunnetuksi tekeminen

4

5 Omenoiden puristamisen jälkeen mehut pastöroitiin ja pullotettiin kartonkisiin kolmen litran viinihana-pakkauksiin. Valmiit kartongit, 210 litraa mehua, säilytimme yhden sorosisaremme piharakennuksessa, joka toimi oivallisena jakelukeskuksena sijaintinsa tähden.

6

7 Tuotteemme nimeksi tuli HYVÄÄ TEKEVÄ
Tuotteemme nimeksi tuli HYVÄÄ TEKEVÄ. Se oli 100 % omena mehua ilman lisäaineita. Omenat olivat lähes luonnonmukaisesti viljeltyjä, osa luomutilan tuotteita virallisesti. Pastörointinsa ja ilmatiiviin pakkauksensa vuoksi mehu säilyy vuoden huoneenlämmössä ja useita viikkoja jääkaapissa avattuna.

8 HYVÄÄ TEKEVÄ –mehun tuotto meni Pelastakaa lapset ry:n ja Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksen kautta tuomaan jouluiloa vähävaraisiin perheisiin. Tuote-etiketissä oli soroptimistien logo ja klubimme nimi.

9

10 Tarkoituksemme oli myydä mehua joulumyyjäisissä, mutta suosio oli niin suuri, että tuote meni parempiin suihin jo ennen myyjäisiä.


Lataa ppt "Soroptimistien Suomi-tekoja"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google