Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet"— Esityksen transkriptio:

1 KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet
Kela maksaa palveluntuottajalle laskutuksen perusteella kuntoutuksesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Palveluntuottajan on haettava korvausta Kelasta viimeistään 2 kuukauden kuluessa kunkin kuntoutusjakson päättymisestä. KIILA-kuntoutusprosessi koostuu useista jaksoista, joten palveluntuottaja voi laskuttaa kustannukset jokaisen jakson päätyttyä.

2 KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet
Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan korvausten hakemisessa sopimuksen mukaisia laskutusperusteita ja sopimuksen mukaisia hintoja. Kela korvaa vain toteutuneesta kuntoutuksesta (kuntoutujan läsnäolopäiviltä) aiheutuneet kustannukset. kuntoutujan äkillisen sairastumisen tapahduttua vain sairastumisen ensimmäisestä päivästä. Korvausten maksaminen edellyttää, että palveluntuottaja toimittaa Kelaan kuntoutuspalautteen. Yksittäisen kuntoutuspäivän/-jakson osalta palveluntuottaja toimittaa maksamisen perusteeksi Kelaan todistuksen kuntoutukseen osallistumisesta.

3 KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet
Palveluntuottaja noudattaa laskutuksessaan Kelan ohjeita. Palveluntuottaja käyttää laskutuksessa Kelan laskutuslomakkeita (tilityslomake KU 206 ja laskulomake KU 201). Palveluntuottaja ei voi käyttää laskutuksessa omia lomakkeitaan. (Kelan avo- ja laitosmuotoisen kuntoutuksen standardi, yleinen osa koskien KIILA- kuntoutusta)


Lataa ppt "KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google