Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y."— Esityksen transkriptio:

1 Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.

2 Seuran tarkoitus Visio
HTTS r.y.:n tarkoituksena on tukea ja edistää hoitotieteellistä tutkimusta ja sen soveltamista käytäntöön. Yhdistys järjestää tieteellisiä konferensseja, jakaa apurahoja, toimittaa tieteellistä julkaisua (Hoitotiede-lehti) ja edistää alueellista toimintaa. Visio HTTS r.y. on aktiivinen tutkimusseura, joka tarjoaa jäsenilleen korkeatasoisen ja toiminnaltaan uusiutuvan tieteellisen foorumin. HTTS r.y. on Tieteellisten Seurain Valtuuskunnan jäsen. Seura osallistuu aktiivisesti alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen tiedepoliittiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun.

3 Jäsenedut Hoitotiede lehti Kansallinen konferenssi Apurahat
Vertaisarvioitu tieteellinen julkaisu Sähköisesti saatavilla vuodesta 2012 alkaen Elektra-tietokannasta (vuoden julkaisuviiveellä) Kansallinen konferenssi Järjestetään joka toinen vuosi (seuraavaksi Vaasassa 2018) Apurahat HTTS r.y. tukee hoitotieteellistä tutkimusta ja tutkimustöiden julkaisemista myöntämällä tutkimus- ja matka-apurahoja, jotka julkistetaan haettavaksi vuosittain kesäkuussa. Aluetoimikunnat Seuralla on kahdeksan aluetoimikuntaa. Aluetoimikuntien tarkoitus on edistää edistää hoitotieteellistä tutkimusta ja sen hyväksikäyttöä omalla seudullaan. Aluetoimikunnat voivat järjestää esimerkiksi koulutus-, keskustelu- tai tiedotustilaisuuksia.

4 Miten pääsen jäseneksi?
Jäsenyys Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä akateemisen loppututkinnon suorittaneet ja akateemista tutkintoa suorittavat yliopisto-opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita hoitotieteisiin liittyvästä tutkimuksesta. Yhdistys ottaa myös yhteisöjäseniksi oikeuskelpoisia yhteisöjä. Lisätietoja Leena Salminen (pj.) Hoitotieteen laitos Turun yliopisto Minna Stolt (siht.) Hoitotieteen laitos Turun yliopisto +358 46 


Lataa ppt "Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google