Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan huhtikuu 2015

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan huhtikuu 2015"— Esityksen transkriptio:

1 Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan huhtikuu 2015

2 B-kohdassa on esitelty opiskelijan tietojen haku ja ont- opintopisteiden kirjaaminen yksityiskohtaisemmin, C- ja D- kohdissa vain mitä kirjataan. B-kohdan ohje soveltuu muilta osin myös kohtiin C ja D. Tutkintotodistukseen tulevien tietojen kirjaus -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, PERUSoppari -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, PROJEKTIoppari

3 A. Tutkintotodistukseen tulevat tiedot
Tutkintotodistukseen tulevat opinnäytetyötä koskevat tiedot (opinnäytetyön nimi (fi+en), arvosana, arviointipäivä, ohjaajat ja kypsyysnäyttteen kieli) kirjataan Wilma-koulutuksissa esitellyllä tavalla (Wilma -ohje , Käyttöohjeet opettajalle, s. 37). Lomake avautuu haettuasi opinnäytetyön tekijän opiskelijaluettelosta. Oikeassa yläreunassa on näppäin Lomakkeet ja sen jälkeen Opinnäytetyön tiedot (lomake seuraavalla sivulla)

4

5 B. -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus (1/3)
1. Näpäytä Wilman etusivulta Toteutukset tässä jaksossa -kohdasta löytyvää Opinnäytetyö (SAVONT1) kkxxxxx opintojaksoa 2. Näpäytä kohtaa Arviointi

6 B. -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus (2/3)
3. Näpäytä kohtaa Lisää opiskelijoita 4. Etsi arvioimasi opiskelija ja näpäytä Lisää valitut

7 B. -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus (3/3)
5. Syötä arvosana, opintopisteet (15), TKI-pisteet ja arviointipäivä 6. Näpäytä arviointitiedot talteen kohdasta Tallenna muutokset 7. Lopuksi muistat tietenkin toimeenpanna arvioinnin kohdasta Muut toiminnot

8 C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, perusoppari (1/2)
Opparista kirjataan Wilmaan tiedot useammassa vaiheessa Wilmaan: Ensimmäiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyön suunnittelu –nimiselle ”opintojaksolle”, kun työsuunnitelma on esitetty seminaarissa. Seuraavat 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyön toteutus – nimiselle ”opintojaksolle”, kun opiskelija on saanut valmistumassa olevaan työhönsä ohjaajan viimeiset kommentit. Viimeiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyön toteutus – nimiselle ”opintojaksolle”, kun opinnäytetyö on valmis ja arvioitu. Em. lisäksi kirjataan vielä Kypsyysnäyte merkinnällä S ja lopuksi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) –toteutukseen opinnäytetyön arvosana.

9 C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, perusoppari (2/2)
Tietoina kaikkiin suorituksiin (Opinnäytetyön suunnittelu; Opinnäytetyön toteutus; Opinnäytetyön viimeistely; kypsyysnäyte sekä Opinnäytetyö (4 SAVONT1) kirjataan kullekin opiskelijalle: Arviointi (S, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) opparin arvosana) Op (5, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) 15 op) TKI-pisteet (5, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) 15 op) Pvm. (suorituspvm.)

10 C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, projektioppari (1/2)
Opparista kirjataan Wilmaan tiedot useammassa vaiheessa Wilmaan: Ensimmäiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyöprojekti 1 –nimiseen toteutukseen, kun opiskelija on tehnyt työsuunnitelman ja ensimmäisen projektin tai laajemman projektikokonaisuuden osan. Seuraavat 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyöprojekti 2 –nimiseen toteutukseen, kun opiskelija on päivittänyt työsuunnitelman ja tehnyt toisen projektin tai laajemman projektikokonaisuuden loppuosan. Viimeiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyönprojektien synteesi ja julkistaminen –nimiseen toteutukseen, kun opinnäytetyö on valmis ja arvioitu. Em. lisäksi kirjataan vielä kypsyysnäytteen suoritus ja lopuksi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) –toteutukseen opinnäytetyön arvosana.

11 C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, projektioppari (2/2)
Tietoina kaikkiin suorituksiin (Opinnäytetyöprojekti 1; Opinnäytetyöprojekti 2; Opinnäytetyöprojektien synteesi ja julkistaminen; Kypsyysnäyte, projekti; Opinnäytetyö (4 SAVONT2)) kirjataan kullekin opiskelijalle: Arviointi (S, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT2) opparin arvosana) Op (5 , paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT2) 15 op) Pvm. (suorituspvm.)


Lataa ppt "Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan huhtikuu 2015"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google