Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yrittäjyys opintojen aikana

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yrittäjyys opintojen aikana"— Esityksen transkriptio:

1

2 Yrittäjyys opintojen aikana
Mitä ongelmaa ollaan ratkaisemassa? 1. Haluamme enemmän käytännönläheistä yrittäjyysosaamista tukevaa toimintaa nykyisiin ja tuleviin opintoihin. Vapaasti valittavien yrittäjyysopintojen määrää ei kannata enää lisätä. Miten opiskelua ja nykyisiä kursseja suunnataan paremmin tukemaan yrittäjyyttä? 2. Opiskelijoiden keskuudessa kynnys yrittäjyyteen on korkea. Yrittäjyyteen kasvetaan oikeiden kokeilujen ja oikeiden asiakkaiden kanssa. Millaisia rohkeita kokeilumahdollisuuksia JAMK voisi opiskelijoilleen tarjota?

3 Yrittäjyys opintojen aikana
Mikä on kehitystyön tavoitteena – mihin ryhmä on vastannut torstain loppuesityksissä? 1. Kymmeniä käytännönläheisiä esimerkkejä ja uusia ehdotuksia, miten nykyisä kursseja suunnataan paremmin tukemaan yrittäjyysosaamista. Osa ehdotuksista tulee pystyä ottamaan käyttöön jo tänä lukuvuonna ja osa voi olla tulevaisuuden visioita. 2. Luoda visonäärisiä ja toimialarajat ylittäviä yrittäjyyden kokeilumahdollisuuksia opintojen aikana.

4 Yrittäjyys opintojen aikana
Keitä ovat kehittämistyöhön liittyvät keskeiset kohderyhmät? Keskeiset kohderyhmät ovat opetushenkilökunta, jotka tekevät käytännön muutokset opintoihin. Loppuasiakas on opiskelija

5 Yrittäjyys opintojen aikana
Miksi asia halutaan ratkaista ja mitä taustatietoa asiasta on jo olemassa? Tulevaisuuden työllistymishaasteet on tunnistettu. Yrittäjyys tulee olemaan yksi vaihe yhä useamman valmistuvan urapolulla. JAMK haluan tukea yrittäjyysosaamisen kehittymistä yhtenä työllistymisvaihtoehtona. Opiskeluaikana opiskelijalla on hyvä mahdollisuus kokeilla liiketoimintaa, koska sitä tuetaan ja toimeentulo ei ole siitä kiinni.


Lataa ppt "Yrittäjyys opintojen aikana"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google