Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Perhe.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Perhe."— Esityksen transkriptio:

1 Perhe

2 Yleistietoa Perheen muodostavat yhdessä asuvat avioliitossa tai avoliitossa olevat tai parisuhteensa rekisteröineet henkilöt ja heidän lapsensa, jompikumpi vanhemmista lapsineen sekä avio- ja avopuolisot sekä parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, joilla ei ole lapsia. Usein perheeseen kuuluu kaksi eri sukupuolta edustavaa henkilöä sekä heidän lapset. Perhe on tärkeä osa niitä tapoja, joilla ihmiset ymmärtävät elämää ja luovat siihen rakenteita.

3 Perhemalleja Ydinperhe: Tyypillinen 50-luku perhe.
Uusperhe: Lapsia aiemmasta suhteesta. Suurperhe: Monta ydinperhettä yhdistyneenä. Sateenkaariperhe: Homovanhemmat. Perhemuodostelma: Ydinperhettä suurempi kokonaisuus.

4 Perheitä Tyypillinen perhetilanne

5 Adoptiotilanne Turussa

6 Lapsen kasvatus menetelmä
suojelee lapsensa kasvua ja kehitystä varmistaa sekä omien että lastensa tarpeiden tyydyttymisen luo lapselleen fyysistä ja psyykkistä turvallisuutta tukee lapsen sisäistä, kypsymätöntä itsesäätelyjärjestelmää, kun lapsi ei vielä itse kykene säätelemään omaa toimintaansa opettaa, mikä elämässä on sallittua ja mikä ei, mikä yleisesti hyväksyttyä ja mikä ei asettaa lapselle ikä- ja kehitystasoon sopivia vaatimuksia ja odotuksia opettaa lapselle itsehillintää ja -hallintaa, tärkeitä elämän taitoja auttaa lastaan rakentamaan totuudenmukaista kuvaa itsestään ja kyvyistään, mikä luo pohjaa terveelle itsetunnolle.

7 Lapsenkasvatus menetelmä

8 Loppusanat Perheen lapset käyvät yleensä tällaisissa kouluissa Amerikassa.


Lataa ppt "Perhe."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google