Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi"— Esityksen transkriptio:

1 Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi
2013 alusta aloittanut viranomaisorganisaatio joka tuottaa Ympäristöterveydenhuollon (Eläinlääkintä, eläinsuojelu-, ympäristöterveys- ja tupakkavalvonta) palvelut Kannonkoskelle, Karstulaan, Kinnulaan, Kivijärvelle, Kyyjärvelle, Pihtiputaalle, Saarijärvelle ja Viitasaarelle Ympäristönsuojelun ja rakennusvalvonnan palvelut Kannonkoskelle, Kinnulaan, Kivijärvelle, Kyyjärvelle, Pihtiputaalle ja Viitasaarelle Isäntänä toimii Viitasaaren kaupunki Toiminta pohjautuu kuntalain 76§ mukaiseen yhteistoimintasopimukseen.

2 Ympäristölautakunta Nykytila
Ympäristölautakunnassa edustus kahdeksasta kunnasta 12 jäsentä Välimatkoja: Saarijärvi-Pihtipudas 99km Kyyjärvi-Viitasaari 73km Käsitellään lupa-asioita, valituksia, taloutta, viranomaisuunnitelmia yms… Pihtipudas Kinnula Kivijärvi Viitasaari Kyyjärvi Kannon- koski Karstula Saarijärvi Sähköinen kokous nykyään Viitasaaren kaupungintalon kokoushuoneesta etäyhteys (Skype) Karstulan kunnantalon kokoushuoneeseen. Jäsen voi mennä jompaan kumpaan kokoustilaan Puheenjohtaja, esittelijä ja sihteeri Viitasaarella.

3 Uusi Hallintosääntö Uusi Viitasaaren kaupungin hallintosääntö mahdollistaa Kuntalain mukaisen sähköisen kokousmenettelyn Sähköinen kokous (99§) sekä Sähköinen päätöksentekomenettely (100§) Ympäristölautakunta katsoo sähköisen kokousmenettelyn hyödyttävän sitä. Mutta toivoo tarkennuksia tai ohjeita: Mitä käytettävältä kokousohjelmalta, -laitteilta ja internetyhteydeltä vaaditaan toiminnallisuuden ja tietoturvan osalta? Luottamusmiesten palkkiosäännössä tulisi huomioida osallistuminen sähköiseen kokoukseen, erityisesti jos luottamusmies käyttää omia laitteita ja internetyhteyttä.

4 Kysymyksiä? Millä ohjelmalla sähköisen kokouksen voi pitää? Tietoturva
Skype for business? Cloud meeting? Joku muu Tietoturva Käytettävän ohjelman vaatimukset? Nettiyhteyden tietoturvavaatimukset, jos luottamusmies osallistuu kotoaan käsin? Tietokoneen tietoturvasta huolehtiminen, jos luottamusmies käyttää omaa konetta? Kokoukseen osallistuminen kotona ohjeistettava. Esim: Rauhallinen tila, jossa ei ole sivullisia. Kuulokemikrofonin käyttö vähentää riskiä, että sivulliset kuulevat luottamuksellista tietoa.

5 KIITOS! Janne Litmanen vs. toimialajohtaja
Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi


Lataa ppt "Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google