Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä"— Esityksen transkriptio:

1 BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus 1.3.2017 Matinkylä
Yhteistyö/kasvattaja seurojen joukkue tarjonta 02-ikäluokalle Espoossa BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä

2 Kasvattajaseurojen tavoite toiminnalle 2017-2018
Visio Toiminta-ajatus -> arvopohja Espoolaisen kiekkoilun korkealaatuisen tason ylläpitäminen: 2 x C SM (EU + EU ak.) <-> 1 x C-Mestis <-> 1 x C- Suomisarja. EU ja kasvattajaseurojen välinen yhteistyö -> ”saluunan ovet” / liikkumisen mahdollisuus Jokaiselle löytyy tason mukainen pelipaikka. Mestis & SS joukkueet tarjoavat mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa pitkäjänteisesti, kannustavassa ja kehittävässä ympäristössä -> urheilu edellä! Huomioidaan kuitenkin yksilön tarve urheilijana ja jääkiekkoilijana. Painopiste on vastuullisen nuoren kehittämisessä. Valmistaa ja kehittää pelaajat B-juniori ikäluokkaan.

3 2017 -> 2017-2018 (runko) Pelaajia: EKS – 19+3 BJR Blue – 23 + 3
= X määrä EU / EU ak. X määrä muut tekijät X määrä ulkopuolelta 2017 – 2018 Mestis / Suomisarja

4 Valintakriteerit joukkueeseen:
BJR C - Joukkue BJR - C MESTIS Valintakriteerit joukkueeseen: Toimipaikka: Leppävaara Pelaajia n.22 (14h+8p) + 3MV:tä Vv: Jussi Kärki v: Jani Väisänen MV valmennus: N.N JoJo: N.N Huolto: Anssi Koskinen, N.N ja N.N Pelaaja on motivoitunut ja sitoutunut tavoitteelliseen ja urheilulliseen toimintaan Harjoittelee täysillä oheisissa, jäällä ja hoitaa OT harjoittelun Pelaaja sitoutuu joukkueen sääntöihin ja arvoihin Peli ja lajitaidot Pelaaja luottaa valmennuksen (+ organisaation) kykyyn kehittää pelaajaa ja joukkuetta pitkäjänteisesti

5 BJR C:n tavoitteet Saavuttaa MESTIS sarjapaikka ja siinä menestyminen
Kehittää pelaajia niin että hänellä on valmiudet siirtyä vähintään B2-SM / B-Mestis tasolle. Myös kauden aikainen kehittäminen, niin että pelaaja voi mahdollisuuden tullen käydä C ak. joukkueessa. Pitää yllä korkealaatuinen Mestis tason harjoittelu- ja pelikulttuuri. Mikään näistä ei toteudu ellei pelaaja itse ole valmis tekemään töitä tavoitteiden saavuttamiseksi!!!

6 joukkueiden muodostaminen ja aloitus
Valmennus keskustelee pelaajien kanssa maaliskuun aikana ensi kaudesta Vko 12 joukkueiden kartoitus ja nimeäminen: kartoitus jäät BJR / EKS / EPS yhteisesti (Ei Espoon ulkopuolisille) Mestis ja SS joukkueet nimetään viikon päätteeksi Vko 13 Mestis joukkue aloittaa -> testiviikko Ti 28.3 aloituspalaveri (vain pelaajat) + testit (fysiikka / jää) -> KE+TO testit jatkuvat Vko 14 Mestis joukkue aloittaa toimintansa, harjoittelu jatkuu 15.6 asti (vko 24) 5 x vko MA – TO + SU (pe+la vapaa) jääharjoituskia, oheisia, Rugbya ja harjoituspelejä Vko:t pelaajilla OT harjoittelujakso erillisen ohjelman mukaan (Rugby läpi kesän). Joukkueharjoitukset jatkuvat vko 31.

7 Jatko -> miten edetään
Loppukausi (sarjapelien loppuun asti) joukkueet toimii omina joukkueinaan (pelaaja yhteistyö tarpeen mukaan). Jos joukkue pääsee Final Four tapahtumaan, niin joukkue ja sen pelaajat saavat keskittyä siihen. Mukaantulo sovitusti (yhteys valmennukseen). Maaliskuussa tarkempi tieto vko:n 12 tapahtumista ja ulkopuolisten pelaajien mukaan ottamisesta (huhtikuusta alkaen). Jos sovittu muuta joukkuetapahtumaa (turnaus tms) keväälle jo, niin joukkue saa keskittyä siihen kun on kyseisen tapahtuman ajankohta. Vanhempien (joukkueen perustamispalaveri) huhti/toukokuussa.


Lataa ppt "BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google