Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sisäasiainministeriö

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sisäasiainministeriö"— Esityksen transkriptio:

1 Sisäasiainministeriö
Sisäasiainhallinnon palvelukeskus Joensuu - talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Yhteyspalveluyksikkö Kajaani - puheluidenvälityspalvelut LAP - Hanke Lisäarvo- ym. hallinnollisten palvelui- den tarvekartoitus valtionhallinnossa SM Muut hallinnonalat

2 LAP - hanke Selvittää sisäasiainhallinnosta ja
Toimikausi Lisäarvopalvelut -hanketta koordinoivat ja tiedusteluihin vastaavat projektipäällikkö Tarmo Välitalo, p projektisihteeri Kati Laalo, p Sähköposti: Selvittää sisäasiainhallinnosta ja muilta hallinnonaloilta ne info-, neuvonta- tai muut hallinnolliset palvelutarpeet, jotka voitaisiin keskitetysti hoitaa Kajaanista.

3 Lisäarvopalvelu Keskitetty, useimmiten sähköinen palvelu,
joka voidaan tuottaa viraston peruspalveluihin tai muihin tukipalveluihin liittyvän tiedon avulla Esim. puheluidenvälitykseen liittyvä, viraston palveluita koskeva info- tai neuvontapalvelu, internetsivuston ylläpito ja opastus tms. Esim. muilta aloilta: postipaketin tms. kulun nettipohjainen seurantapalvelu (sähköinen info), ajoneuvorekisteriin liittyvä rekisteritunnusten puhelinpalvelu (puhelininfo)

4 Hankkeen tavoite Vähäisimmillään kysymys on olemassa olevaan
puheluidenvälityspalveluun liitettävistä sellaisista lisäpalveluista, jotka voidaan toteuttaa saman henkilöstön toimesta ja saman tiedon varassa, millä alkuperäinen palvelu toteutetaan. Käytännössä tämä tarkoittaisi esim. sitä että Palken Kajaanissa toimivan yhteyspalveluyksikön henkilöstö tarjoaisi puheluidenvälityksen lisäksi virastoilta saamiensa yhteystietojen ja virastoja koskevien perustietojen avulla suppeahkoja info- ja neuvontapalveluita sisäasiainhallinnon sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Asettamispäätös laajentaa LAP -hankkeen tehtävää siten, että lopputuloksena voi olla myös laaja lisäpalvelukokonaisuus, joka mahdollistaa lisähenkilöstön rekrytoinnin tai täydentävät virkasiirtojärjestelyt yhteyspalveluyksikköön.


Lataa ppt "Sisäasiainministeriö"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google