Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä."— Esityksen transkriptio:

1

2 Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä varainhankinnassa. Olemme toteuttaneet jo yli 1000 onnistunutta varainhankintakampanjaa! Työllistämme tällä hetkellä 10 henkilöä Oulussa sekä Karkkilassa. Oulussa yritysasiakkaita palvelee tukkumyymälä, josta löytyy tuotteita mm. puhtaanapitoon ja hierontaan. Wc-paperi- ja pesuainemyynti on helppo tapa tehdä varainhankintaa. Näiden tuotteiden tarvetta ei tarvitse perustella, sillä kaikki käyttävät paperia ja pesuaineita päivittäin kotona ja työpaikalla. Lisäksi ne kuluvat koko ajan ja hetken päästä niitä ostetaan taas lisää.

3 Tuotteet Wc-paperi Talouspaperi Siivousliina Laudesuoja Pyykinpesuaine Konetiskitabletit Tuulilasinpesuneste Karkit Koko tuotevalikoima ja tarkemmat tuotetiedot www.paperitukkuri.fi/tuotteet Tuotteemme ovat laadukkaita pakkaukset riittoisia. Tuotteet on hinnoiteltu järkevästi ja ryhmän tuotto on kannustava, jotta niitä on mukava myydä ja kauppa käy. Esim. Paperitukkuri wc-paperi 40 rullaa 3-kerroksinen, valkoinen ja pehmeä. Rullassa 180 arkkia, eli 15 % enemmän paperia. Hinta 22 €, josta tuotto 7 €

4 Esimerkki tuotosta Ryhmässä on 20 jäsentä, joista jokainen myy 5 sk wc-paperia ja 5 sk talouspaperia. Tällä myynnillä ryhmän ansaitsee 1300 €. Paperitukkuri laskuttaa ryhmältä ainoastaan tuotteiden tukkuhinnan. Tuotto jää käyttöönne heti, kun olette keränneet maksut asiakkailta. Tunnetko sinä 5 henkilöä, jotka käyttävät wc-paperia ja talouspaperia?

5 Varainhankinnan ABC A Myynnin aloitus: Valitkaa myytävät tuotteet ja asettakaa tavoite myynnille, esim. 5-10 tuotetta/perhe. Tilatkaa tuotekuvastot ja tuotenäytteet Paperitukkurilta. Perheet aloittavat myynnin ja keräävät tilauksia myyntilistalle esim. sukulaisilta, tuttavilta ja työkavereilta. Sopiva myyntiaika on 2-4 viikkoa. B Tilaus: Kun myynti on saatu päätökseen, yhteyshenkilö kerää myyntilistat yhteen ja tilaa tuotteet Paperitukkurilta. Ennakkomyyntinä toteutettu varainhankinta on turvallinen. Näin tuotteita tulee tilattua riittävästi ja kenenkään ei tarvitse varastoida myymättömiä tuotteita. C Joustava toimitus: Toimitusaika on n. 2-3 viikkoa. Toimitus voidaan sopia esim. harjoituksiin tai vanhempainiltaan, jolloin tuotteiden jakaminen on helppoa, eikä varastoa tarvita tuotteille. Tuotteet toimitetaan pakettiautolla ja toimitus on rahtivapaa. Laskulla on maksuaikaa 14 vrk toimituksesta.

6 Tuumasta toimeen.. Varainhankinnan aloittaminen on helppoa! Tilatkaa ilmainen aloituspaketti osoitteesta www.paperitukkuri.fi Paketti sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen varainhankinnan tueksi: Tuotekuvastoja, tuote- näytteitä ja varainhankintaoppaan. Tai ottakaa yhteyttä varainhankintatiimiin: kimmo.alanen@paperitukkuri.fi 045 203 0361 anna.juntunen@paperitukkuri.fi 044 755 0110 Paperitukkuri.fi Hajottamotie 11, 90620 Oulu Asiakaspalvelu ark. 9.00-16.00 010 387 4870 asiakaspalvelu@paperitukkuri.fi


Lataa ppt "Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google