Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty"— Esityksen transkriptio:

1 Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty 17.4.2016

2 Pelaajien pelisäännöt- 5 tärkeintä sääntöä Futis on kivaa- Nautin jalkapallosta ja pidän hauskaa sekä harjoituksissa että peleissä Kuuntelen ohjeita- Toimin osana joukkuetta, kuuntelen valmentajien ja vanhempien ohjeita Tsemppaan kaveria- Tuen, kehun ja kannustan pelikavereitani kaikissa tilanteissa. En kiusaa, hauku enkä arvostele ketään- Olen reilu muita kohtaan enkä koskaan käytä väkivaltaa; koskee ihan kaikkia kuten esimerkiksi joukkuekavereita, tuomareita ja vastustajia Tervehdin reippaasti kaikkia- joukkuekavereita, vanhempia, valmentajia, vastustajia ja tuomareita sekä kiitän aina myös vastustajaa hyvästä pelistä Peleissä ja turnauksissa tärkeiden sääntöjen rikkomisesta joutuu ulos pelistä tai jopa koko turnauksesta.

3 Pelaajien pelisäännöt- muista myös nämä! Keskitytään harjoituksissa harjoittelemiseen Yritetään aina täysillä sekä peleissä, että harjoituksissa Ei häiritä muita harjoituksissa tai peleissä Ei kiusata pelikavereita Ollaan kavereita kaikkien joukkueen pelaajien kanssa Joukkueen tapahtumissa ei syödä karkkia, purkkaa tai jäätelöä eikä juoda limua. Tulen harjoituksiin ja peleihin ajoissa, sekä oikein varustautuneena. Harjoituksissa paidan/puseron väri musta tai valkoinen. Peleissä ja turnauksissa pukeudutaan seuran asuun ja edustetaan seuraa urheilullisella käytöksellä.

4 Valmentajien pelisäännöt Kunnioitetaan pelaajia, tuomaria ja vastustajia. Valmentajat auttavat pelaajia kehittymään paremmiksi pelaajiksi. Valmentajat korjaavat virheellisiä suorituksia ja asioita harjoituksissa ja peleissä. Valmentajat ovat reiluja pelaajia kohtaan, eivätkä hauku pelaajia. Negatiiviset asiat tuodaan esille kahden kesken. Positiivista palautetta jaetaan riittävästi! Valmentajien tulee tulla ajoissa ja seuran vaatetuksessa harjoituksiin ja peleihin. Homman pitää toimia!

5 Vanhempien pelisäännöt Kannustetaan pelaajia ja joukkuetta Tuomareiden, valmentajien, pelaajien ja vastustajien kunnioitus Annetaan valmentajille valmennusrauha, sekä harjoituksissa että peleissä Ei ohjata pelaajia pelissä Peleissä vanhemmat eri puolella kenttää kuin valmentajat ja vaihtopenkki Varusteet kunnossa harjoituksiin ja peleihin Hoidetaan pelaaja ajoissa harjoituksiin ja peleihin Päihteettömyys on joukkueemme tapahtumissa itsestäänselvyys


Lataa ppt "Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google