Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa."— Esityksen transkriptio:

1 YO-info syksy 2016

2 Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa koepaperissa tulee olla lukion numero ja nimi painettuna tai leimattuna, kokelaan numero ja nimikirjoitus sekä nimen selvennös.  Kirjoita siististi ja selvästi.  Lyijykynällä (HB tai 2).  Ei apuvälineitä, paitsi taulokkokirjat ja laskimet tietyissä aineissa.

3 Koetilanne  Jokainen vastaus omalle paperille. Ainakin yksi vastaus kokoarkille, jonka väliin muut vastaukset laitetaan.  Kysymystä ei kirjoiteta, vaan otsikoksi laitetaan esim. Terveystieto 2 tai TE2.  Tarvittaessa saman tehtävän vastaus voi jatkua toisella tyhjällä arkilla (muista merkitä JATKUU, JATKOA).  Suttupaperit ja ei-arvosteltavat merkitään selvästi eli raksit päälle nurkasta nurkkaan. Ne on kuitenkin pakko palauttaa.

4 Koetilanne  Kirjalliset kokeet alkavat tasan kello 9. Paikalla on yleensä oltava 8.30, tästä rehtori ohjeistaa lähempänä.  Kuuntelut alkavat 8.30. Paikalla täytyy olla 8.00. Varmista herätys!  Poistua ei saa ennen kello 12.  Koe kestää kuusi tuntia, paitsi jos sinulla on pidennetty aika kirjoituksissa.  Jos myöhästyt, soita rehtorille tai jollekin opettajalle/kansliaan.  Rehtori: 044-4970446 tai 040-7648396  Opiskelijatietolomakkeet: Onko palautettu?

5 Koetilanne  Eväitä saa ja kannattaa tuoda. Eväät on kuitenkin voitava tarkistaa, siksi läpinäkyvät eväsrasiat tai pussit on hyvä valinta.  Ei etikettejä eväissä!  Vessassa käydään valvotusti.  Ilman lupaa ei omalta paikalta liikuta.  Ei matkapuhelimia saliin -> vilppi -> kaikki sen kevään/syksyn kokeet hylätään.  Matkapuhelin ja tekstit ovat kiellettyjä. Valitse siis tekstitön paita!

6 Koetilanne  Varmista ensimmäisenä, että olet saanut oikeat koepaperit.  Pidä huoli ajankäytöstä.  Käytä koko kuusi tuntia.  Aloita helpolla tehtävällä.

7 JOS SAIRASTUT - Jos sairastut ennen koetta, soita rehtorille. Tarvittaessa järjestetään valvonta erilliseen tilaan (esim. oksennustaudissa) tai jopa sairaalaan. - Lääkärintodistus on tärkeä, jos sairaus voi jotenkin vaikuttaa menestymiseesi kokeessa.

8 Kokeen loppuminen - Kokeen tekeminen täytyy lopettaa, kun sanotaan, että aika loppuu. - Koetilanne saattaa vielä kuitenkin jatkua niillä, joilla on pidennetty aika. Siksi kokeen päättymisen jälkeenkään ei saa puhua ja yksi kerrallaan palauttaa koepaperit.

9 Reaali  Perustuu pakollisiin ja syventäviin lukiokursseihin.  Lisäksi oppiainerajat ylittäviä tehtäviä, joita ei erikseen merkitä.  Tavalliset arvostellaan asteikolla 0 - 6, jokerit 0 - 9.  Vastausten enimmäismäärä on ilmoitetaan paperissa. Älä opettele ulkoa, vaan tarkista paperista. Älä ylitä enimmäismäärää!  Värikyniä saa käyttää vain piirroksissa, ei kuitenkaan punaista (punaisella opettaja merkitsee virheet.)

10 Reaali Lue kysymys huolella. Vastaa siihen mitä kysytään! Suunnittele suttupaperille! Älä kumita pitkiä pätkiä, vaan yliviivaa. Jos joudut lisäämään jotakin keskelle tekstiä, käytä *-merkkiä ja kirjoita vastauksen loppuun. Filosofiasta on sähköinen koe, filosofian kirjoittajat hieman aiemmin vielä paikalle.

11 Tutustu myös peda.netissä: YTL:n kirje syksyllä 2016 YO-kokeisiin osallistuville. Määräykset ja ohjeet kokonaisuudessaan: ylioppilastutkinto.fi


Lataa ppt "YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google