Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sähköpostit: hyvä! Huomenna, torstaina, on orientaatio. Minun tutorin nimi on Ali. Minun asunto on ihan uusi. Se ei.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sähköpostit: hyvä! Huomenna, torstaina, on orientaatio. Minun tutorin nimi on Ali. Minun asunto on ihan uusi. Se ei."— Esityksen transkriptio:

1 http://www.helsinkidesignweek.com/

2 Sähköpostit: hyvä! Huomenna, torstaina, on orientaatio. Minun tutorin nimi on Ali. Minun asunto on ihan uusi. Se ei ole pieni. Mitä kitara maksaa Espoossa? Suomi on kaunis maa. On helppoa mennä yliopistoon bussilla. Joskus puhun vähän suomea R-kioskilla ja opiskelijaravintolassa. Miksi suomalaiset puhuvat englantia? Minä asun minun tyttöystävän kanssa. Party?

3 koska, yleensä, siksi, vaan, toivottavasti, nyt, joskus, myös, että Tänään en kirjoita suomeksi _______ englanniksi. _____________ sinä ymmärrät, mitä minä kirjoitan! On hassua, ______ minä asun ____ Suomessa. Olga ja Alex ovat ______ kurssilla. Päivällä olen ____________ kotona. Asunto on pieni ja _________ me muutamme elokuussa. Yöllä on ___________ vaikea nukkua, _________ on valoisaa.

4 kpt apu + staKiitos _______________ ! Helsinki + ssäMinun uusi koti on _________________. katu + llaAsun Töölön_____________. matka + aHyvää _____________ !

5 Kotitehtävät Study the colours (s. 47) and the adjectifs (s. 45). Harjoitus 1, 7-8, 10, 18 ja 21. Prepare the text (kappale 4, s. 63-64). Video: partitiivi http://www.movenote.com/v/V7AEN8P9G8PY4


Lataa ppt "Sähköpostit: hyvä! Huomenna, torstaina, on orientaatio. Minun tutorin nimi on Ali. Minun asunto on ihan uusi. Se ei."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google