Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuume ja Flunssa. Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuume ja Flunssa. Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume."— Esityksen transkriptio:

1 Kuume ja Flunssa

2 Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume nousee nopeasti korkealle. Pitkään jatkuva kuume voi joskus olla merkki vakavasta sairaudesta. Kuumetta voi yleensä seurata ja hoitaa kotona.

3 Flunssa Flunssa on viruksen aiheuttama nuhakuume. Flunssaan liittyy yleensä kurkkukipua, yskää, nuhaa, väsymystä ja kolotusta, Joskus esiintyy myös kuumetta. Tauti on yleinen ja useimmat sairastavat sen vuodessa ainakin kerran. Flunssa paranee itsestään.

4 Lähteet Peda.net


Lataa ppt "Kuume ja Flunssa. Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google