Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tuutorointi lukuvuoden aikana Hallituksen varapuheenjohtaja Eero Räsänen |

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tuutorointi lukuvuoden aikana Hallituksen varapuheenjohtaja Eero Räsänen |"— Esityksen transkriptio:

1 Tuutorointi lukuvuoden aikana Hallituksen varapuheenjohtaja Eero Räsänen | 31.3.2016

2 Mitä tuutorilta odotetaan? Tuntemusta tuutorin vastuusta. Vastuut ja roolit, joita käydään läpi näissä koulutuksissa. Tuutorin käsikirja. Tiedon jakamista, kysymyksiin vastaamista. Aktiivisuutta Tuutoripassi. Tuutoroitavan ryhmän ryhmäytymisen tukeminen. Pakolliset tapaamiset ja tehtävät, ja muuta.

3 Askeleita Ennen kuin lukuvuosi alkaa. Elokuu ja lukuvuoden alku. Syksyn lukukausi. Kalenterivuoden vaihtuminen. Kevään lukukausi. Noin kerran kuukaudessa. Tuutorivastaavien ja opinto-ohjaajien järjestämät tuutoritapaamiset oman kampuksen tuutoreille.

4 Ennen kuin lukuvuosi alkaa Tutustumisilta Walhallassa 21.4. Oman kampuksen tuutorikahveille ja -tapaamisille osallistuminen. Syksyn orientaatioviikon ja –päivien suunnittelu. Seuratkaa sähköpostia!

5 Elokuu ja lukuvuoden alku Itsensä esitteleminen. Orientaatioviikko (0-periodi) 22. – 26.8. Perehtyminen kampukseen, Oivaan sekä muihin järjestelmiin. Tutustumisleikkejä ja ryhmäytymistä. Rennompia tapaamisia kampuksen ulkopuolella. OSAKOn opiskelijakortin markkinointia. Sporttipassin mahdollisuudet.

6 Syksyn lukukausi Syyskuun alussa Tour d’Oulu –kaupunkisuunnistus. Lukuvuoden avajaiset Ouluhallilla ja avajaisbileet Preludi. Saunailtoja tai muuta rennompaa tekemistä. Liikuntatapahtumia, kulttuurimenoja! OSAKOlta voi hakea projektirahaa tai tehdä yhteistyötä hyvinvointituutoreiden (liikunta- ja kulttuuri) kanssa. Alakohtaiset tuutoritapaamiset kerran kuussa. Tuutorikahvit kaksi kertaa lukukaudessa. Kuulumisten kyselyä, tavoitettavissa olemista. Tärkeät kysymykset: Mitä kuuluu? Tarvitko apua? Tuutoreiden syystapaaminen loka-marraskuussa.

7 Kalenterivuoden vaihtuminen Tuutoreiden pikkujoulut marras-joulukuun vaihteessa. Joululoma on lepoaikaa. Tammikuussa tulee uusia tuutoroitavia. Alkuvuonna lähtee taas käyntiin tuutorirekrytointi seuraavaa lukuvuotta varten.

8 Kevään lukukausi Tuutoreiden kevättapaaminen helmi-maaliskuussa. Mitä omalla alallasi tapahtuu keväällä? Missä tuutori voisi auttaa keväällä? Ensimmäinen harjoittelu? Olisiko kesätyöinfo paikallaan? Haastavia opintojaksoja, joissa tuutori voisi auttaa? Projektiopintoja? Vaihtoon lähdön kanssa ongelmia tai kysymyksiä? Aktiivisen lukuvuoden päätteeksi toukokuussa. Oppimispäiväkirja ja kuukausittainen raportti tuutoritoiminnasta. Tuutoripassin palautus (jos häviää tai ongelmia: yhteyttä koulutussihteeriin).


Lataa ppt "Tuutorointi lukuvuoden aikana Hallituksen varapuheenjohtaja Eero Räsänen |"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google