Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kpl 9 hapot ja emäkset - tehoaineet Aineilla on PH-arvo Hapan Mikä on PH? Maistuu kirpeälle Mitä vahva happo tekee? Esim. Emäksinen Mikä on PH? Maistuu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kpl 9 hapot ja emäkset - tehoaineet Aineilla on PH-arvo Hapan Mikä on PH? Maistuu kirpeälle Mitä vahva happo tekee? Esim. Emäksinen Mikä on PH? Maistuu."— Esityksen transkriptio:

1 Kpl 9 hapot ja emäkset - tehoaineet Aineilla on PH-arvo Hapan Mikä on PH? Maistuu kirpeälle Mitä vahva happo tekee? Esim. Emäksinen Mikä on PH? Maistuu saippuaiselle Mitä vahva emäs tekee? Esim. Neutraali Mikä on PH? Esim.

2 Kpl 10 Lämpö on liikettä Millä kolmella tavalla lämpö liikkuu? Mitä ovat johteet? Esim. Mitä ovat eristeet? Esim. Mitä tarkoittaa lämpölaajeneminen?

3 Kpl 11 Kierrätys kannattaa Lue kpl 11 Tee sarjakuva/kuvasarja Puun elinkaari -Puu, siemen, taimi, puuvene, paperi Vastaa näihin kysymyksiin: - Miksi kierrätys kannattaa? - Mitä tapahtuu kun käytöstä poistettu puutuote lahoaa? (s. 41)

4 Kpl 12 lasia metallia ja muovia voi kierrättää Opettajan oppaan kuva monisteena. Keskusteluna purku. Sijainen veti tunnin.

5 Kpl 13 Mitä jätteille tapahtuu? Selvitä oppikirjan avulla seuraavat asiat vihkoosi: Mitä on biojäte? – Miten sitä kierrätetään? Mitä siitä valmistetaan? Mitä ovat ongelmajätteet? Neljä esimerkkiä. -Mihin ongelmajätteet tulee viedä? Lahdessa? Millainen on vastuuntuntoinen kuluttaja?

6


Lataa ppt "Kpl 9 hapot ja emäkset - tehoaineet Aineilla on PH-arvo Hapan Mikä on PH? Maistuu kirpeälle Mitä vahva happo tekee? Esim. Emäksinen Mikä on PH? Maistuu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google