Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

8 Seksuaaliterveys Elämää yhdessä. Seksuaaliterveys Seksuaali- terveys fyysinen sosiaalinen psyykkinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "8 Seksuaaliterveys Elämää yhdessä. Seksuaaliterveys Seksuaali- terveys fyysinen sosiaalinen psyykkinen."— Esityksen transkriptio:

1 8 Seksuaaliterveys Elämää yhdessä

2 Seksuaaliterveys Seksuaali- terveys fyysinen sosiaalinen psyykkinen

3 Käsitteet Seksuaaliterveys Seksuaalioikeudet Seksuaalinen riskikäyttäytyminen Seksuaaliset toimintahäiriöt

4

5

6

7

8

9 Erektiohäiriö Erektiohäiriöllä tarkoitetaan kyvyttömyyttä saavuttaa tai pitää yllä tyydyttävään seksuaaliseen kanssakäymiseen tai masturbaatioon riittävää erektiota. Erektiohäiriössä verisuonet eivät laajene riittävästi, jolloin verimäärä ei riitä jäykistämään siitintä erektioon.

10

11 Sukupuolielinten silpominen Naisen ympärileikkaus on Suomessa rikos, josta voi saada 10 vuotta vankeutta, vaikka leikkaus teetettäisiin ulkomailla. Se on tapana joissain osissa Afrikkaa. Tapa on kristinuskoa ja islamia vanhempi eikä kuulu kummankaan perusoppeihin. Maailmassa on 100 – 140 miljoonaa ympärileikattua naista. Naisten ympärileikkauksesta on monenlaisia muotoja pienestä haavasta ulkoisten sukuelinten poistoon klitoris mukaan lukien.

12 Seksuaalioikeudet

13

14 Toisaalta:

15 Paritehtävä a.Mitkä seksuaaliterveyden ongelmat esiintyvät mediassa usein, mitkä harvoin? Antakaa esimerkkejä tai perustelkaa näkemyksenne jollakin tavoin. b.Mistä seksuaaliterveyden ongelmasta olisi mielestäsi erityisen vaikeaa puhua lääkärille? Miksi?


Lataa ppt "8 Seksuaaliterveys Elämää yhdessä. Seksuaaliterveys Seksuaali- terveys fyysinen sosiaalinen psyykkinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google