Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kääpiösnautseri. Ominaisuudet Kääpiösnautserit ovat lähtöisin saksasta Suomessa kääpiösnautsereita on lähes 13 000. Sen säkäkorkeus on n. 30 – 35cm ja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kääpiösnautseri. Ominaisuudet Kääpiösnautserit ovat lähtöisin saksasta Suomessa kääpiösnautsereita on lähes 13 000. Sen säkäkorkeus on n. 30 – 35cm ja."— Esityksen transkriptio:

1 Kääpiösnautseri

2 Ominaisuudet Kääpiösnautserit ovat lähtöisin saksasta Suomessa kääpiösnautsereita on lähes 13 000. Sen säkäkorkeus on n. 30 – 35cm ja paino n. 4 – 7kg Rotu on syntynyt vuonna 1910 Se on kehittynyt karkeakarvaisista spinsertyylisistä koirista ja affenpinsereistä.

3 Luonne Luonteeltaan kääpiösnautseri on valpas ja ystävällinen. Tämä rotu sietää hyvin muitakin koiria. Kissojen kanssa ei tule aina toimeen. Kääpiösnautseri on monesti ryhmän ”pomo” eli hän on luonteeltaan myös päättäväinen. Pienen koon takia sopii hyvin kotiin. Hyvä vahtikoira.

4 Ulkonäkö Musta, pippurisuola (harmaa), mustahopea ja valkoinen ovat tämän rodun väritykset. Kääpiösnautseri on trimmattava rotu. Trimmauksen tarkotuksena on poistaa kuollut karva, muotoilla koiran ulkomuoto rotumaisen näköiseksi ja samalla edistää koiran hyvinvointia ja terveyttä.

5 Oma kokemus Mielestäni kääpiösnautseri on vilkas ja reipas seurakoira. Itse tykkään tästä rodusta paljon. Meidän koiran nimi on Viivi, se on 4 vuotias. Se on hankittu Juliuksen kennelistä.

6 Lähteet Wikipedia www.kaapiosnautseri.net www.sksk.fi/kaapiosnautseri Kuvat googlen kuvahausta.


Lataa ppt "Kääpiösnautseri. Ominaisuudet Kääpiösnautserit ovat lähtöisin saksasta Suomessa kääpiösnautsereita on lähes 13 000. Sen säkäkorkeus on n. 30 – 35cm ja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google