Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Helsinki on Suomen suurin kaupunki asukasluvultaan. Siellä on noin 622 240 asukasta! Helsinki on merellinen nähtävyys itsessään. Helsingin hienoja nähtävyyksiä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Helsinki on Suomen suurin kaupunki asukasluvultaan. Siellä on noin 622 240 asukasta! Helsinki on merellinen nähtävyys itsessään. Helsingin hienoja nähtävyyksiä."— Esityksen transkriptio:

1

2 Helsinki on Suomen suurin kaupunki asukasluvultaan. Siellä on noin 622 240 asukasta! Helsinki on merellinen nähtävyys itsessään. Helsingin hienoja nähtävyyksiä ovat: Presidentinlinna, Suomen linnake, Helsingin tuomiokirkko, korkeasaaren eläintarha ja Linnammäen huvipuisto joka on hyvä matka kohde. Helsingin linnake on merkitty UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Helsingissä asuu Suomen Presidentti Sauli Niinistö ja hänen vaimonsa Jenni Haukio.

3 Video Helsingistä  https://www.youtube.com/watch?v=OPzVzJFq0ZQ&feature=player_det ailpage

4 Espoossa asuu 266 123 ihmistä. Espoossa on kyllä paljon ihmisiä, mutta siellä on silti paljon maaseutua. Helsinki Vantaan lentokenttä on Suomen suurin lentokenttä.


Lataa ppt "Helsinki on Suomen suurin kaupunki asukasluvultaan. Siellä on noin 622 240 asukasta! Helsinki on merellinen nähtävyys itsessään. Helsingin hienoja nähtävyyksiä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google