Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig 2015-2016. TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig 2015-2016. TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan."— Esityksen transkriptio:

1 TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig 2015-2016

2 TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan antaman ensiavun jälkeen hän menee terveydenhoitajalle, joka tarkastaa polven. Illalla kotona polvessa tuntuu kuitenkin kipua eikä sen päälle voi kunnolla astua. Millaisia eri toimintavaihtoehtoja Erkillä on tässä tilanteessa? Mitä Erkki voi tehdä, jos hän soittaa terveyskeskuksen päivystykseen ja saa ajan lääkärille vasta neljän arkipäivän kuluttua. 2. Marja on kahden viikon vaellusmatkalla Italiassa. Perille päästyään hän huomaa unohtaneensa ehkäisypillerinsä kotiin. Hänellä on mukana sekä Kela-kortti että Eurooppalainen sairaanhoitokortti. Miten hän voi toimia saadakseen e-pillereitä mahdollisimman pian? 3. Pirkko on käynyt lääkärintarkastuksessa ajokorttia varten. Näöntarkastuksessa Pirkon näkökyky todetaan heikentyneen niin, että hän tarvitsee silmälasit autolla ajoa varten. Lääkäri kirjoittaa lähetteen silmälääkärille. Mitä sairausvakuutukseen, potilaan oikeuksiin ja hoitotakuuseen liittyviä asioita Pirkon olisi tärkeää tietää, kun hän varaa ajan silmälääkärille tai kun hän käy lääkärissä?

3 Miksi lääkäriin?


Lataa ppt "TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig 2015-2016. TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google