Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla."— Esityksen transkriptio:

1

2 Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla. 2 Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Paina “Enter Room”. Host/Opettaja antaa Internet-osoitteen, josta kirjautuminen ConnectProhon tapahtuu.

3 Yleisnäkymä Näkymä ei ole aina samanlainen, koska host/opettaja pystyy muuttamaan ulkoasua. 3 Kirjaudu ulos painamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa punaista rastia.

4 Attendee List Osallistujalistasta näet ketkä osallistuvat keskusteluun ja mitkä heidän roolinsa ovat. Chat Chatiin voi kirjoittaa aina. Voit joko kirjoittaa kaikille tai tietylle henkilölle valitsemalla henkilön nimen listasta. Muista, että host/opettaja näkee kaikki viestit, vaikka ne olisi kirjoitettu yksityisesti. Share Voit jakaa tiedoston kaikkien kanssa tämän avulla. Valitse tiedosto koneeltasi. Tiedosto ilmestyy tähän ja näkyy jokaiselle osallistujalle. File Share Host/Opettaja voi ladata tähän tiedostoja, josta niitä voi tallentaa omalle tietokoneelle. Note Host/Opettaja kirjoittaa tähän yleensä ohjeita. Camera and Voice Tämä mahdollistaa kuvan ja äänen käytön. Tästä näet henkilön kuvan, jonka kanssa olet keskustelussa. Ominaisuudet ja niiden käyttö 4 Web Links Host/Opettaja voi jakaa linkkejä. Kun linkkiä klikkaa sivu avautuu uuteen ikkunaan.

5 Äänitesti 1/2 Äänitesti täytyy tehdä joka kerta. Meeting -> Manage My Settings -> Audio Setup Wizard Aloita testi painamalla “Next”. Paina “Test” testataksesi kaiuttimet. Jos et kuule musiikkia paina “Help”. Jatka testiä painamalla “Next”. 5

6 Äänitesti 2/2 Valitse mikrofoni listasta. Jos et ole varma minkä laitteen valitset, jätä kenttä tyhjäksi. Klikkaa “Next” jatkaaksesi testiä. Testaa mikrofonin toimivuus painamalla “Record” ja puhu mikrofoniin. Paina pysäytys-nappia ja kuuntele äänityksesi painamalla play-nappia. Klikkaa tähän ilmoitukseen aina “Allow”. Jos painat “Deny” mikrofoni ei toimi. Paina “Test Silence” testataksesi kuinka paljon taustamelua on ympärilläsi. Pysy hiljaa, kunnes palkki on täyttynyt. Äänitesti on nyt valmis. Jos testin jälkeen on ongelmia, paina “Help”. Klikkaa “Next” jatkaaksesi testiä. 6

7 Kamera ja ääni Kamera menee päälle painamalla tästä. Kameran lisäasetukset saa näkyviin painamalla tästä. Hyväksy ilmoitukset aina painamalla “Allow”. 7

8 OsallistujaEsittäjä Kun puhut paina pohjassa “Talk” näppäintä. Voit myös puhua handsfree-toiminnolla. Tätä kannattaa käyttää kun puhut pidempään. Muista ottaa handsfree pois päältä, kun olet lopettanut puhumisen. Voit osallistua keskusteluun myös vaihtamalla statustasi. Status 8 Host/Opettaja Roolit Voit käyttää näitä asioiden kommentointiin. Esimerkiksi “Raise hand”, jolloin Host/Opettaja antaa puheenvuoron. Host/Opettaja jakaa roolit. Opiskelijat yleensä ovat osallistujia eli participants. Kun on vuorosi esittää, host/opettaja antaa esittäjän eli presenter roolin.

9 Tiedostojen jakaminen Valitse koneeltasi tiedosto, jonka haluat jakaa kaikkien kanssa. Tiedosto voi olla esimerkiksi PowerPoint-esitys. Tiedosto tulee näkyviin jokaisen osallistujan näytölle. Jaettava tiedosto ilmestyy kaikkien näytölle. Esityksen voi laittaa myös koko näytölle painamalla “Full Screen”. Kun esitys on pidetty paina “StopSharing”. Paina “Yes” tähän ilmoitukseen. Kun käytät ohjelmaa ensimmäisen kerran, seuraavanlainen ilmoitus saattaa ilmestyä ConnectPron yläkulmaan. Paina “Install”. 9


Lataa ppt "Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google