Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen."— Esityksen transkriptio:

1 Paijalan iltapäiväkerho

2 Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen läsnäolo ja ohjaus luovat lapselle turvallisen iltapäivän sekä turvallisen kasvuympäristön. Lapsen yksilöllinen huomioiminen, onnistumisen elämykset ja sosiaaliseen kasvuun liittyvät näkökohdat ovat suunnittelun lähtökohtana.

3 Tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustehtävää sekä lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kerhossa lapsi voi osallistua aikuisen ohjauksessa monipuoliseen ja virkistävään toimintaan, joka on suunnitelmallista, ohjattua ja valvottua. Iltapäivän aikana on mahdollisuus myös lasten omaan toimintaan, leikkiin, rentoutumiseen ja lepoon. Kerhoaikana tarjoillaan välipala noin klo 14:00 ja lapsilla on mahdollisuus tehdä läksyt ohjaajan avustuksella kerhotoiminnan aikana.

4 Paijalan kerho Paijalan iltapäiväkerho toimii ala- koulun yhteydessä samalla piha- alueella, josta lapsien on helppo ja turvallista siirtyä koulun päättymisen jälkeen. Toiminta-aika kerhossa on koulupäivinä klo 12:00-16:00, ei viikonloppuisin tai koulujen loma- aikoina. Kerhossamme aloitti viime vuonna 45 lasta, lukumäärä vaihtelee lukukausittain. Ohjaajia kerhossamme on neljä: vastuuohjaaja sekä kolme muuta ohjaajaa. Iltapäivätoimintaa toteutetaan Tuusulan kunnan toimesta ja toiminnasta vastaa iltapäivätoiminnan koordinaattori Eija Kenttälä. Kerhoihin haetaan hakulomakkeella, joka löytyy kunnan nettisivuilta (www.tuusula.fi), kouluilta, esiopetuspaikoista sekä iltapäiväkerhosta.www.tuusula.fi

5 Toiminta Kerhossamme on paljon ohjattua toimintaa niin ulkona, salissa kuin sisätiloissa. Unohtamatta kuukausittain vaihtuvaa askarteluteemaa. Special-perjantait ovat tapahtumia, joita järjestämme satunnaisesti noin kerran kuussa. Tällöin järjestämme erityisen tapahtuman esimerkiksi scootti- päivän tai merirosvoseikkailun. Ulkoilemme päivittäin ja tarjoamme mahdollisuuden rauhalliseen läksyjen tekoon. Kerhomme ulkotiloista voisi mainita tekonurmikentän, joka soveltuu useammille pallopeleille. Ulkoilu mahdollisuutena on myös pikkumetsä, jossa voi leikkiä hienoissa luonnon puitteissa.

6 Yhteystiedot kerhollemme: Paijalantie 44, 04300 Tuusula kerhon puh: 040 314 3237


Lataa ppt "Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google