Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Viestintä ja tiedottaminen Kuinka viestinnästä saadaan vaikuttavaa? Kuinka muut nuoret tavoitetaan tehokkaasti? Miten tiedotteemme lyö läpi mediassa?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Viestintä ja tiedottaminen Kuinka viestinnästä saadaan vaikuttavaa? Kuinka muut nuoret tavoitetaan tehokkaasti? Miten tiedotteemme lyö läpi mediassa?"— Esityksen transkriptio:

1 Viestintä ja tiedottaminen Kuinka viestinnästä saadaan vaikuttavaa? Kuinka muut nuoret tavoitetaan tehokkaasti? Miten tiedotteemme lyö läpi mediassa?

2 Viestintä - Laaja käsite, jolla viitataan kaikenlaiseen kommunikointiin - Ihmisten välinen vuorovaikutus on aina viestintää - Monet yhteiskunnan ja ihmisten henkilökohtaiset ongelmat johtuvat siitä, että viestintä menee pieleen

3 Viestintä nyky-yhteiskunnassa - Viestinnän merkitys on todella suuri modernissa yhteiskunnassa, ja sen merkitys kasvaa koko ajan - Informaatioyhteiskunnassa viestintään panostaminen on tärkeää monestakin syystä: - Informaatiotulvassa pitää osata erottua - Viestinnän onnistuminen säästää aikaa - Kun kasvokkaisviestintä vähenee, etäviestinnän määrä ja samalla riski väärinymmärryksille kasvaa

4 Tiedottaminen - Tiedottaminen on yksi kaikkien organisaatioiden tärkeimmistä tehtävistä, ellei kyseessä ole täysin salainen organisaatio - Tiedottaminen on osa demokratiaa: kansalaisten on tiedettävä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu - Tiedottaminen on keskeinen osa markkinointia ja avainasemassa esimerkiksi silloin, kun halutaan toiminnalle näkyvyyttä ja lisää jäseniä

5 Viestintävastaava/tiedottaja - Jokaisessa organisaatiossa, oli se sitten pieni tai iso, on tärkeää olla viestinnästä ja tiedottamisesta vastaava henkilö - Suuressa organisaatiossa viestintää ja tiedottamista hoitaa kokonainen osasto ihmisiä - Pienissä yhdistyksissä ym. riittää yleensä yksi henkilö vastaamaan viestinnästä ja tiedottamisesta. Tehtävä on tärkeä, joten valitun henkilön tulee olla motivoitunut ja ahkera hoitamaan sitä.

6 Haluatko tietää lisää? Tilaa koulutuksemme ja tuunaa nuvasi toimintaa! www.nuva.fi/tuunaatoimintaa


Lataa ppt "Viestintä ja tiedottaminen Kuinka viestinnästä saadaan vaikuttavaa? Kuinka muut nuoret tavoitetaan tehokkaasti? Miten tiedotteemme lyö läpi mediassa?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google