Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pajulintu. Pajulintu Pajulintu on aika pieni eläin, Sekä siro. Sen selkä puoli on vihertävä Ja vatsa puoli likaisen valkoinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pajulintu. Pajulintu Pajulintu on aika pieni eläin, Sekä siro. Sen selkä puoli on vihertävä Ja vatsa puoli likaisen valkoinen."— Esityksen transkriptio:

1 Pajulintu

2 Pajulintu Pajulintu on aika pieni eläin, Sekä siro. Sen selkä puoli on vihertävä Ja vatsa puoli likaisen valkoinen. www.ollikorhonen.com/wordpres s

3 Munii 6-7 munaa toukokuun lopulla. Molemmat vanhemmat ruokkivat poikasia. Pekkamalmi. fi

4 Elinympäristö:pesii vaihtelevissa ympäristöissä, kuten: Metsissä, Avoimissa pensaikoissa. Pajulintu tekee pesänsä yleinsä maahan tai tiheään kasvillisuuteen. Ravinto: pajulintu syö hyönteisiä, sen lempi-ruokaa ovat: hämähäkit ja monet lentävät hyönteiset.

5 Koko,paino,levinneisyys ja talvehtiminen. Pajulinnuista naaras on hieman pienempi. Pajulintujen pituus on suurin piirtein 11-13cm, ja siipien kärkiväli on noin 19cm, ja paino noin 8-10g. Pajulinnut pesivät Pohjois-ja keski-Euroopassa sekä Aasiassa. Euroopassa on noin 35-46 miljoonaa paria. Myös Suomessa on noin 18-21 miljoonaa paria. Pajulintu talvehtii muuttamalla Afrikkaan elo-syyskuussa. Ne palaavat takaisin toukokuussa.

6 Ollikorhonen.co m Luontokuvateskonen.co m

7 Jaakko ja Laura TEKIJÄT : Lähteet: Jäljillä 3, wikipedia ja Googlen kuva- haku.

8 katsoit


Lataa ppt "Pajulintu. Pajulintu Pajulintu on aika pieni eläin, Sekä siro. Sen selkä puoli on vihertävä Ja vatsa puoli likaisen valkoinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google