Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kansalaisneuvonta neuvoo oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita – sen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kansalaisneuvonta neuvoo oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita – sen."— Esityksen transkriptio:

1

2 Kansalaisneuvonta neuvoo oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita – sen sijaan opastamme sinut oikean viranomaisen luokse. Julkiset palvelut siirtyvät verkkoon ja toimivat yhä enenevässä määrin sähköisinä. Itsepalvelu lisääntyy ja vierailtavat asiakaspalvelupisteet toimivat yhä harvempien ulottuvilla. Osa väestöstä tarvitsee apua asiointiin. Kirjastot ovat tehneet loistavaa työtä opastaessaan kansalaisia asiakaspäätteillä ja asiakkaiden omilla tietokoneilla. Kansalaisneuvontaan voi ottaa yhteyttä sekä kirjastovirkailija että kansalainen itse.

3 Kansalaisneuvonnan palvelut ovat maksuttomia. Kyselyihin vastataan suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Kansalaisneuvonta palvelee maanantaista perjantaihin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15. Kansalaisneuvonnan osoite on www.kansalaisneuvonta.fi

4

5 Kansalaisneuvonnan palvelut ovat maksuttomia. Kyselyihin vastataan suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Kansalaisneuvonta palvelee maanantaista perjantaihin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15. Kansalaisneuvonnan osoite on www.kansalaisneuvonta.fi

6 Kansalaisneuvonta neuvoo oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita – sen sijaan opastamme sinut oikean viranomaisen luokse. On helpompi ryhtyä toimeen kun tietää mistä aloittaa. Kansalaisneuvontaan voi ottaa yhteyttä sekä kirjastovirkailija että kansalainen itse.


Lataa ppt "Kansalaisneuvonta neuvoo oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita – sen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google