Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

30.10.2006TN Suullinen viestintä = puhetaito ► Retoriikka (jo Aristoteles aikanaan) ► Maailman vanhin oppiaine?  Taito, jota on tarvittu aina ► Ihmisen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "30.10.2006TN Suullinen viestintä = puhetaito ► Retoriikka (jo Aristoteles aikanaan) ► Maailman vanhin oppiaine?  Taito, jota on tarvittu aina ► Ihmisen."— Esityksen transkriptio:

1 30.10.2006TN Suullinen viestintä = puhetaito ► Retoriikka (jo Aristoteles aikanaan) ► Maailman vanhin oppiaine?  Taito, jota on tarvittu aina ► Ihmisen jokapäiväinen elämä täynnä puhetilanteita  ystävyys-, pari- ja perhesuhteet, työorganisaatiot, opetus, hoito- ja ihmissuhdetyö, politiikan kontekstit ja media

2 30.10.2006TN Kurssin tavoitteet ja työskentelytavat ► Opintojakso TLP326 Suullinen viestintä sisältyy kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelman kielten opintokokonaisuuteen. ► 1. vuoden aikana Kirjallisen viestintä (TLP325) ► Suullinen viestintä looginen jatko ► 3. vuonna Ammatillinen ja yhteisöviestintä (mm. kokouskäytänteet) ► 4. vuonna vuorossa Tutkimusviestintä eli opinnäytetyöhön liittyvä kielellinen ohjaus ja opetus.

3 30.10.2006TN Kurssin tavoitteet ja työskentelytavat ► TLP326 Suullinen viestintä 1,5 op ► Tavoitteet: Opiskelija osaa valmistautua suullisiin viestintätilanteisiin ja pystyy esiintymään niissä tavoitteellisesti ja tarkoituksenmukaisesti. ► Käsiteltävä asiakokonaisuus: Omien esiintymisvalmiuksien vahvistaminen. Työelämän esiintymistilanteet. Vuorovaikutus. Havainnollisen esityksen vaatimukset. ► Vaadittavat suoritukset: Puhe- ja ilmaisuharjoitukset. Arvioitavat puhetehtävät. ► Kirjallisuus: Kauppinen, Nummi, Savola & Hänninen 2000/2002: Tekniikan viestintä. Edita. ► Arviointi: Asteikko 0–5.

4 30.10.2006TN Miten suoritan kurssin? ► Läsnäolo oppitunneilla (max. 6 tuntia poissa)  Ylimenevistä korvaavia tehtäviä ► Kun kyseessä arvioitavat tehtävät, EI POISSAOLOJA! ► Käytännössä tehtäviä ei voi tehdä muualla kuin lähiopetustunneilla. ► Selkein ja helpoin tapa suorittaa kurssi on olla PAIKALLA.


Lataa ppt "30.10.2006TN Suullinen viestintä = puhetaito ► Retoriikka (jo Aristoteles aikanaan) ► Maailman vanhin oppiaine?  Taito, jota on tarvittu aina ► Ihmisen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google