Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen."— Esityksen transkriptio:

1 PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma

2 Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen. Jotkut opettajat käyttävät toisinaan PowerPointia opetuksessaan.

3 Kuinka oppia PowerPointia?  On erityyppisiä ohjelmia, joihin sopivat erityyppiset tavat opetella niiden käyttöä.  PowerPoint on ohjelma, jonka voi oppia hyvin kokeilemalla.

4 Tee nyt PowerPoint-esitys  Voit kertoa itsestäsi tai  voit kertoa jostain harrastuksesta tai  voit keksiä jonkin aiheen itse.

5 Teknisiä tavoitteita  Tee useita dioja, kokeile erilaisia diojen rakenteita.  Voit ottaa kuvia netistä tai käyttää valmiita ohjelman omia kuvia.  Lisää linkkejä nettiin.  Valitse jokin mieleinen rakenne.

6 Lisää teknisiä tavoitteita  Kokeile animaatioita.  Osaatko tehdä esityksestä automaattisesti sivulta toiselle vaihtuvan?  Keksitkö lisää jotain?

7 Aloita tekemällä muutama (vähintään 3) diaa  Lisää niihin jokin sisältö (teksti, kuva, tms.) ja muotoile vasta sitten.

8 PowerPoint on vain yksi ohjelma monista  Esimerkiksi netissä on vapaasti käytettävä ohjelma nimeltään Prezi, jolla voi tehdä jopa havainnollisempia esityksiäPrezi


Lataa ppt "PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google