Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Nuorisovaltuusto - Kokoaa äänet yhteen.  Nuorisovaltuusto eli NUVA on kaupungin nuorten äänenkannattaja päätöksenteossa. Se toimii nuorisotoimen alaisuudessa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Nuorisovaltuusto - Kokoaa äänet yhteen.  Nuorisovaltuusto eli NUVA on kaupungin nuorten äänenkannattaja päätöksenteossa. Se toimii nuorisotoimen alaisuudessa."— Esityksen transkriptio:

1 Nuorisovaltuusto - Kokoaa äänet yhteen

2  Nuorisovaltuusto eli NUVA on kaupungin nuorten äänenkannattaja päätöksenteossa. Se toimii nuorisotoimen alaisuudessa.  NUVAlla on oma budjetti, jolla se voi mm. järjestää ja osallistua tapahtumiin, tutustua kiinnostaviin päätöksentekopaikkoihin ja virkistäytyä pari kertaa vuodessa.  NUVA tekee aloitteita ja kannanottoja nuoria koskeviin asioihin ja antaa näin korvaamatonta näkökulmaa päättäjille.

3  Nykyisessä NUVAssa vaikuttaa 27 aktiivista nuorta ympäri kaupunkia!  Kuukausittain järjestettävät kokoukset sujuvat rennosti ja avoimesti –kenenkään asia ei jää kuulematta.  NUVAlla on edustus myös lautakunnissa ja erilaisissa työryhmissä.  Ja mikä parasta: SINÄ voit olla seuraava nuorisovaltuutettu!

4  Osallistunut kansainväliseen ENPI -hankkeeseen, joka jatkuu myös seuraavan Nuvan aikana.  Järjestänyt perinteiksi muodostuneet Vaikuttamispäivät  Tentannut pääministeriehdokkaita vaalien alla  Tehnyt kannanoton kouluverkkouudistukseen liittyen  Osallistunut YLEn Mediabussi-kiertueeseen  Tehnyt kuntalaisaloitteen skeitti-/bmx-hallin saamiseksi Lappeenrantaan.  Järjestänyt hohtokeilausillan ja tarjonnut Asteen keikan Monarille  Ollut mukana Kaamospuhalluksessa  Aloittanut tapaamiset Nuoriso- ja liikuntalautakunnan sekä kaupunginhallituksen kanssa  Virkistäytynyt aloitusseminaarien ja pikkujoulujen merkeissä

5  Tässä on tilaisuutesi päästä paraatipaikalle vaikuttamaan nuorten asioihin!  Asetu ehdolle omassa koulussasi, vaalikampanjoi näyttävästi (huom! poliittiset tunnukset ovat kielletty) ja pääset lähemmäs vallan kahvaa ja voimaannuttavaa tietoisuutta nuorison mahdollisuuksista!  Saat uusia ystäviä, kokemuksia kokoustekniikasta, unohtumattomia muistoja ja verkostoja ympäri Suomen!  Pääset mukaan kansainväliseen nuorisotoimintaan ja edustamaan Lappeenrantaa esim. ENPI –hankkeen myötä Venäjälle!  Älä epäröi, anna äänesi kantaa koko kaupungin nuorten puolesta! AIKA ALKAA NYT! Ehdokkaaksilmottautumis -lomakkeita saat tässä tilaisuudessa sekä koulusi vaaleista vastaavalta opettajalta!

6  Jos mieltäsi kaihertaa kaupungin nuorten puolesta, ota yhteys NUVAan! Katsotaan yhdessä, mitä asialle voi tehdä  Sähköposti: nuvaposti@gmail.com  Facebook: Nuorten Lappeenranta -sivu  Paikalla oleva valiojoukko vastaa mielellään kysymyksiin ja kuulee ehdotuksenne nuorison olojen parantamiseksi Lappeenrannassa! KIITOS MIELENKIINNOSTA, kuullaan!


Lataa ppt "Nuorisovaltuusto - Kokoaa äänet yhteen.  Nuorisovaltuusto eli NUVA on kaupungin nuorten äänenkannattaja päätöksenteossa. Se toimii nuorisotoimen alaisuudessa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google