Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ISB D POJAT KAUSI 15-16. JOUKKUEENPELISÄÄNNÖT  Joukkueen johtaja Johanna Rajala / Kati Koski  Rahastonhoitaja Henna-Maija Pihlajaniemi  Tommi Lähdesmäki.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ISB D POJAT KAUSI 15-16. JOUKKUEENPELISÄÄNNÖT  Joukkueen johtaja Johanna Rajala / Kati Koski  Rahastonhoitaja Henna-Maija Pihlajaniemi  Tommi Lähdesmäki."— Esityksen transkriptio:

1 ISB D POJAT KAUSI 15-16

2 JOUKKUEENPELISÄÄNNÖT

3  Joukkueen johtaja Johanna Rajala / Kati Koski  Rahastonhoitaja Henna-Maija Pihlajaniemi  Tommi Lähdesmäki juniorikoordinaattori  Valmentaja Vesa Rautava Ja Vilma Kosonen

4

5  Tommi Lähdesmäki  Hei kaikille!  Moni varmaan jo tietääkin, mutta sanotaan nyt vielä kerran. Eli minä asun nykyään Oulussa ja en siis ole enää varsinaisesti joukkueen valmentajana, mutta hoitelen näitä muita asioita täältä käsin. :) Eli reenejä/pelejä koskevat kysymykset Vilmalle ja Vesalla.  Sitten asiaan. Nyt olisi taas se aika vuodesta kun pitäisi laittaaa raha kirstu kuntoon eli kausimaksun aika. Laskeskelin tuossa kausimaksun suuruudeksi tänä vuonna 140€. Summa on isompi kuin aiempina vuosina, mikä johtuu siitä että sarjamaksu on isompi kuin nuoremmassa ikäluokassa ja toinen syy on se että tuomarimaksuja ei makseta enään turnauksissa käteisellä vaan niistä rupeaa tulemaan liitolta laskuja (tämä on hyvä juttu!) ja rahastonhoitaja (HeMa) hoitaa ne suoraan joukkueen tililtä. Eli käytännössä ei kulut hirveästi kasva sillä ennen on varmaan sen 100€ kausimaksun lisäksi mennyt suurin piirtein se 40€ käteistä tuomarimaksuihin kauden. Summa on kohtalaisen iso eli annamme mahdollisuuden maksaa myös kahdessa erässä, nyt syksylllä 70€ ja keväällä 70€. Jos haluaa maksaa kahdessa erässä niin ilmoittakaa siitä minulle erikseen (0456325474). Jos ja kun, joku pojista pääsee pelaamaan myös C-pojissa, se ei kuitenkaan tarkoita, että sinnekkin pitäisi kausimaksu maksaa, vaan se maksetaan yhden kerran ja yhteen joukkueeseen.  Kausimaksu 2015-2016  Tilinumero: FI8749240010200868 Saaja: ISB D-pojat Viesti: Kausimaksu pelaajan nimi (esim. Kausimaksu Tommi Lähdesmäki) Summa: 140€ (tai 70€ nyt ja keväällä 70€) Eräpäivä: mahdollisimman pian, viimeistään 25.9!

6 PELIPASSI MAKSETTUNA (”LISENSSI”) www.floorball.fiwww.floorball.fi -> Palvelut

7  Peliasut Onko paita jäänyt pieneksi tms.  Pelipaita fatpipe painatuksella 22,75 €  Fatpipe tuulipuku Hommataanko noin 70€ ilman sponsoria?

8  Tiedotus Nimenhuudon kautta  Infoa osallistumiset  Harjoituksissa käynnin aktiivisuus vaikuttaa peleihin pääsyyn  Vanhemmat lisätkää omat tiedot

9 1. TURNAUS -> TUNTIA ENNEN HALLILLE

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21


Lataa ppt "ISB D POJAT KAUSI 15-16. JOUKKUEENPELISÄÄNNÖT  Joukkueen johtaja Johanna Rajala / Kati Koski  Rahastonhoitaja Henna-Maija Pihlajaniemi  Tommi Lähdesmäki."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google