Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tulevaisuus on nuorten! Pitäisikö virheistä oppia? Materiaalin ovat laatineet: Tuija Saarivirta ja Matti Varjo Rauman normaalikoulu, 2013 Kuva ClipArt.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tulevaisuus on nuorten! Pitäisikö virheistä oppia? Materiaalin ovat laatineet: Tuija Saarivirta ja Matti Varjo Rauman normaalikoulu, 2013 Kuva ClipArt."— Esityksen transkriptio:

1 Tulevaisuus on nuorten! Pitäisikö virheistä oppia? Materiaalin ovat laatineet: Tuija Saarivirta ja Matti Varjo Rauman normaalikoulu, 2013 Kuva ClipArt Nuoret yrittäjät ja opiskelijat kertovat mielipiteensä, mitä eväitä koulun olisi pitänyt heille antaa ja mitä he toivoisivat uudistuvasta koulusta.  Tomi Kokkonen, nuori yrittäjä, Turku  Tatu Laine, nuori yrittäjä, Turku  Mikko Rindell, nuori yrittäjä, Salo  Erika Halonen, opiskelija, moniosaaja, Turku  Meri Saarivirta, opiskelija, Super Sisters, Hki

2 Virheistä oppimista tarvitaan  nuoret pelkäävät virheitä  virheiden tekeminen ja niistä oppiminen on tärkeää yrittäjälle  olisi luotava ilmapiiri, jossa hyväksytään virheet  virheistä keskustelemalla voi löytyä ajattelun erilaisuus ja uusi näkökulma  epäonnistumisten stigmatisointi on lopetettava Materiaalin ovat laatineet: Tuija Saarivirta ja Matti Varjo Rauman normaalikoulu, 2013 Katso video Pitäisi sanoa: ”Hyvä, että yritit!”

3 YVI- hanke 2010-2013 http://www.yvi.fi http://www.yvi.fi


Lataa ppt "Tulevaisuus on nuorten! Pitäisikö virheistä oppia? Materiaalin ovat laatineet: Tuija Saarivirta ja Matti Varjo Rauman normaalikoulu, 2013 Kuva ClipArt."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google