Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SAJO Riika 06-06-2016. KOULUJEN JA OPPILAITOSTEN TURVALLISUUTTA EDISTÄVÄ VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SAJO Riika 06-06-2016. KOULUJEN JA OPPILAITOSTEN TURVALLISUUTTA EDISTÄVÄ VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO."— Esityksen transkriptio:

1 SAJO Riika 06-06-2016

2 KOULUJEN JA OPPILAITOSTEN TURVALLISUUTTA EDISTÄVÄ VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO

3 OKM Sisäministeriö, Pelastusosasto Poliisihallitus Etelä-Suomen Avi Itä-Suomen AVI Pelastusopisto Pelastuskoulu MPK Kadettikunta Palopäällystöliitto Turun yliopisto, Rauman opettajankoulutuslaitos Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti, Helsingin yliopisto Laurea AMK OAJ Sure -- Fire ry Sajo ry

4 Opetus- ja kulttuuriministeriön raportissa Turvallisuuden edistäminen oppilaitoksissa, seurantaryhmän loppuraportti (työryhmämuistio) ja selvityksiä 2013:8 yhdeksi toimenpide ehdotukseksi kirjattiin, että "oppilaitosten turvallisuuden edistäminen edellyttää opetushallinnon ja useiden viranomaisten, järjestöjen ja muiden toimijoiden yhteistyötä ja toimenpiteitä. Luodaan yhteistyö ja kehittämisverkosto, jonka avulla edistetään oppilaitosten turvallisuutta valtakunnallisella ja alueellisella tasolla."

5 Foorumissa on tarkoitus pohtia yhdessä koulujen ja oppilaitosten turvallisuuskasvatuksen tilannetta ja tulevaisuutta varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä lukio- ja ammatillisen koulutuksen opetussuunnitelmien ja tutkintojen perusteiden näkökulmasta.

6


Lataa ppt "SAJO Riika 06-06-2016. KOULUJEN JA OPPILAITOSTEN TURVALLISUUTTA EDISTÄVÄ VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISVERKOSTO."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google