Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu."— Esityksen transkriptio:

1 PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA

2 MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu 1877. Punainen risti toimii 189 eri maassa, jokaisessa maassa on oma järjestönsä. Suomen punaisessa ristissä on 90 000 jäsentä ja yli 45 000 vapaaehtoista.

3 KERÄYKSET JA KAMPANJAT NENÄPÄIVÄ: Nenäpäivä-säätiö järjestää joka vuosi kampanjan, jolla kerätään varoja kehitysmaiden lasten ihmisarvojen edistämiseksi. HYVÄJOULUMIELI KERÄYS: Hyvä joulumieli keräys tuo ruokaa kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden joulupöytiin. NÄLKÄPÄIVÄKERÄYS KESÄKUMIKAMPANJA TIPATON31: Vietä 31 tipatonta tammikuun päivää ja lahjoita 31euroa Nuorten Turvataloille.

4 AVUSTUSKOHTEET Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa ihmisiä varautumaan niitä varten. Avustuskohteita on esim. Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan maissa. Avustuskohteissa autetaan esim. jälleenrakentamalla luonnonkatastrofien tuhoamia alueita.

5 LAHJOITTAMINEN Punaisen Ristin kuukausi lahjoittajaksi voi liittyä netissä. Voit tehdä myös: -Kertalahjoituksia -testamenttilahjoituksen -lahjoittaa tavaroita ja vaatteita


Lataa ppt "PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google