Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA. Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA. Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon."— Esityksen transkriptio:

1 LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA

2 Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon valmistui uusi crossfit- teline ja monitoimiareena, jossa voi pelata mm. jalkapalloa,koripalloa ja tennistä. Kasarmialueella myös 3km pitkä pururata, 18. reikäinen frisbeegolfrata, kaksi beach volley -kenttää sekä iso nurmikenttä jalkapallomaaleineen. Sisäliikuntavälineet ovat hyvällä mallilla, mutta liikuntasali on auttamatta liian pieni.

3 Liikuntamahdollisuudet Varuskunta-alueen keskustanläheisyyden ansiosta liikuntakerhojen järjestäminen myös varuskunnan ulkopuolella on suosittua. Näistä esimerkkeinä mm. uintikäynnit Raision ulpukassa, keilailu ja kiipeily. Myös sulkapalloa ja salibandyä käydään usein pelaamassa Manhattan sport centerissä.

4 Suosituimpia lajeja Suosituimpia liikuntakerhojen lajeja ovat olleet salibandy ja jalkapallo. Moni Pansiossa oleva varusmies harrastaa jalkapalloa ja salibandyä myös siviilissä ja tulevat sen vuoksi hiomaan taitojaan liikuntakerhoihin. Myös beach volley on ollut todella suosittua kesäisin.

5 Liikuntakerhojen valvonta Liikuntakerhojen valvonnasta vastaa MSTK:n yksikköedustajat, jotka toimivat oman yksikkönsä MSTK vastaavina. Valvojan tehtävien lisäksi he tiedottavat yksikköään VLK -kerhoista, joten he ovat suuressa roolissa, sillä laivat saattavat olla merillä paljon. Jokaisella laivalla ja tukikomppaniassa on yksi tai kaksi yksikköedustajaa. Liikuntakerhojen valvojat ovat myös usein itse osallistuneet pelaamiseen jne.

6 Leimapolitiikka Pansion varuskunnassa on mahdollista ansaita leimoja liikuntapassiin osallistumalla valvottuihin liikuntakerhoihin, joita järjestetään kahdesti viikossa. Leimoja voi ansaita maksimissaan kaksi (2) kappaletta viikossa ja kahdellatoista (12) leimalla varusmies on ansainnut itselleen yhden kuntoisuusloman. Kuntoisuuslomia voi palvelusajasta riippuen ansaita seuraavasti; 347vrk 4xKL 255vrk 3xKL 165vrk 2xKL Upinniemessä alokas-kaudella saadut leimat käyvät myös Pansiossa.

7 Varuskunnan ulkopuoliset aktiviteetit Uinti Raision Ulpukassa. TPS-otteluihin lippuja. Keilaus Kiipeily Golf Vanhojen tanssit FC Interin kotipeleihin lippuja

8 KYSYMYKSIÄ?


Lataa ppt "LIIKUNTAKERHOT PANSIOSSA. Liikuntamahdollisuudet Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri. Vuoden vaihteessa Pansioon."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google