Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Valkeisenmäen päiväkoti Nella Baltzar 9J 19.10.-15.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Valkeisenmäen päiväkoti Nella Baltzar 9J 19.10.-15."— Esityksen transkriptio:

1 Valkeisenmäen päiväkoti Nella Baltzar 9J 19.10.-15

2 Perustiedot: -Töyrynkatu 4, 77600 Suonenjoki - Valkeisenmäen päiväkodissa hoidetaan lapsia kun vanhemmat on töissä/koulussa. Hoitaa kaikki lapsen perustarpeet ja luo turvallisen ympäristön, jossa lapsi pystyy leikkimään, oppimaan ja kehittymään. - Valkeisenmäen asiakkaita ovat perheet ja lapset. - Valkeisenmäen päiväkotiin kuuluu Metsolan esikouluryhmä.

3 Aikuisten määrä  Ylä kerta: 4 aikuista.  Ala kerta: 3 aikuista.  Viikarit: 3 aikuista.  2 päiväkoti työntek. Lasten määrä  Ylä kerta: 9 lasta.  Ala kerta: 21 lasta.  Viikarit: 1-3 v. 9 lasta.

4 Työssä vaaditaan sosiaalisuutta, että tulee perheiden ja lasten kanssa toimeen. Päiväkodin ohjaajat on oma- aloitteisia ja keksii lapsille paljon uusia leikkejä ja pelejä. Valkeisenmäen päiväkodissa on monenlaisia lapsia joten ohjaajien pitää ottaa huomioon lapsen erityisruokavalio, kulttuuri ja muut lapsen tarpeet.

5 Päiväkodissa ulkoillaan, leikitään, vietetään yhdessä paljon aikaa sisällä kuin ulkonakin. Valkeisenmäen päiväkodissa nukutaan päivä unet, koska sen ikäiset lapset tarvitsevat paljon lepoa. Siellä tarjotaan aamupala, lounas ja välipala lapsille.

6 Koulutukset -Lastentarhanopettaja -Kasvatustieteen kandidaatti -Sosionomi AMK -Lähihoitaja tai Lastenhoitaja (Kuopio ja Pieksämäki)


Lataa ppt "Valkeisenmäen päiväkoti Nella Baltzar 9J 19.10.-15."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google