Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TUTKIMME AFRIKKAA. AFRIKAN VALTIOITA Egypti ja Marokko (ryhmä A) Kenia ja Algeria (ryhmä B) Zaire ja Sudan (ryhmä C) Etelä-Afrikka ja Etiopia (ryhmä D)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TUTKIMME AFRIKKAA. AFRIKAN VALTIOITA Egypti ja Marokko (ryhmä A) Kenia ja Algeria (ryhmä B) Zaire ja Sudan (ryhmä C) Etelä-Afrikka ja Etiopia (ryhmä D)"— Esityksen transkriptio:

1 TUTKIMME AFRIKKAA

2 AFRIKAN VALTIOITA Egypti ja Marokko (ryhmä A) Kenia ja Algeria (ryhmä B) Zaire ja Sudan (ryhmä C) Etelä-Afrikka ja Etiopia (ryhmä D) Tansania ja Tunisia (ryhmä E) Nigeria ja Namibia (ryhmä F) Kenia ja Angola (ryhmä G)

3 TYÖOHJE piirtäkää valtioiden kartat, värittäkää ja nimetkää naapurivaltiot piirtäkää valtioiden liput piirtäkää ja nimetkää karttaan tärkeimpiä paikkoja (vuoristot, jokia, järviä, kaupunkeja jne.) Laatikaa tietoteksti valtioista (tulee ilmetä esim. pinta-ala, asukasluku, pääkaupunki, kielet, itsenäistymisvuosi, elinkeinot ja luonnonvarat, muut mielenkiintoiset asiat ja tapahtumat)

4 NÄITÄ TARVITSET tietotekstejä (oppikirjat, tietosanakirjat, internet) vihkon muistiinpanoille taustakartongin kartonkiin liimattavaa paperia viivasto tusseja, värikyniä, lyijykynän, viivottimen


Lataa ppt "TUTKIMME AFRIKKAA. AFRIKAN VALTIOITA Egypti ja Marokko (ryhmä A) Kenia ja Algeria (ryhmä B) Zaire ja Sudan (ryhmä C) Etelä-Afrikka ja Etiopia (ryhmä D)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google