Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Annan lähipiiri Sirun lähipiiri Minun ammatti on tradenomi. Minä olen suomen kielen opiskelijä. Minun mies on prosessimies terästehtaalla. Minun äiti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Annan lähipiiri Sirun lähipiiri Minun ammatti on tradenomi. Minä olen suomen kielen opiskelijä. Minun mies on prosessimies terästehtaalla. Minun äiti."— Esityksen transkriptio:

1

2 Annan lähipiiri

3 Sirun lähipiiri Minun ammatti on tradenomi. Minä olen suomen kielen opiskelijä. Minun mies on prosessimies terästehtaalla. Minun äiti on maanviljelijä. Minun isä oli maanviljelijä mutta hän on jo kuollut. Minun siovanhemmat olivat maanviljelijöitä. Minulla on 2 veljiä, Yksi veli on teknikko ja yksi veli on sähköasentaja. Minulla on 1 sisko. Minun siskoni on kosmetologi. Minulla on 3 hyvää ystävää. yksi ystävä on ravitsemusterapeutin, yksi ystävä on kosmetologi ja yksi ystävä on tradenomi. Minulla ei ole lapsia.

4 Rosen lähipiiri

5 Kingin lähipiiri

6 Tinzarwain lähipiiri

7 Lolitan lähipiiri


Lataa ppt "Annan lähipiiri Sirun lähipiiri Minun ammatti on tradenomi. Minä olen suomen kielen opiskelijä. Minun mies on prosessimies terästehtaalla. Minun äiti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google