Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia."— Esityksen transkriptio:

1 Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia oikeuksia ja tasa- arvoa.

2 Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliiton tehtävät ovat: Edunvalvonta ja vaikuttamistyö Yhdistystoiminnan tukeminen Tiedotus ja kouluttaminen Ohjaus ja neuvonta Kehittämistyö Kirjastopalvelu Vertaistoiminnan tukeminen Autismialan ammattilaisten Aune-verkoston koordinointi Vuosittaisia tapahtumia: Autismin talvipäivät, kansainvälinen autismitietoisuuden päivä (WAAD) Palveluneuvonta: ma, ke ja to klo 12–15 ja ti klo 14-17 p. 050 467 3130 Lakineuvonta: to klo 17–18 p. 050 552 0024

3 Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto perustettiin vuonna 1997. Keskeisenä tavoitteena on edistää autismin kirjon lasten, nuorten ja aikuisten elämän laatua mm. kehittämällä kuntoutus-, koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia. Autismi- ja Aspergerliiton varsinaisia jäseniä ovat eri puolilla Suomea toimivat paikalliset jäsenyhdistykset, joita on tällä hetkellä 25. Jäsenyhdistyksissä on yhteensä noin 3600 jäsentä. Raha-automaattiyhdistys rahoittaa liiton toimintaa.

4 Autismi- ja Aspergerliitto ry Projektit Projekteilla liitto kehittää ja edistää autismin kirjoon liittyvää kuntoutusta, koulutusta, työhön sijoittumista, uusien menetelmien käyttöönottoa ja tutkimusta. Aktiivinen ikääntyminen autismin kirjolla –projekti Projektissa tuetaan ja edistetään ikääntyvien autismin kirjon henkilöiden sekä heidän omaistensa ja läheistensä hyvää ja mielekästä elämää. Arjessa alkuun - järjestölähtöinen varhainen tuki Projektissa kehitetään yhteistyössä jäsenyhdistysten kanssa varhaisen tuen tapoja ja tuodaan vertaisosaamista avuksi arkeen.

5 Autismi- ja Aspergerliitto ry Yhteystiedot Helsingin keskustoimisto Nuijamiestentie 3 B, 00400 HELSINKI Puh +358 10 3152 800 Pohjois-Suomen aluetoimisto Kansankatu 53, 90100 OULU Puh +358 10 3152 811 Facebook: www.facebook.com/autismiliitto Twitter: @Autismiliitto YouTube: Autismiliitto sähköposti:etunimi.sukunimi@autismiliitto.fi Kaakkois-Suomen aluetoimisto Toimitila Veturi Kauppamiehenkatu 4,45100 KOUVOLA Puh +358 10 3152 810


Lataa ppt "Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google