Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä."— Esityksen transkriptio:

1 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä

2 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Avustuserää koskevat tiedot OPH:n verkkosivuilla http://www.oph.fi/rahoitus/valtionavustukset

3 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakutiedote Hakutiedotteessa on linkki k.o. hakuerään liittyvään avustuslomakkeeseen

4 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakemuksen luominen Haun nimi Hakuaika Hakulomakkeen esikatselu Hakulomakkeen täyttäjän sähköpostiosoite. Lomaketta voi täyttää useampi henkilö (tarkemmat ohjeet jäljempänä)

5 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Linkki hakemuslomakkeeseen Hakemuksen luomisen yhteydessä järjestelmä lähettää sähköpostiviestin annettuun osoitteeseen. Viesti sisältää linkin hakemukseen. Linkki on yksilöivä eli viittaa juuri luotuun hakemukseen..

6 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Lomakkeen täyttäminen Hakemuksen voi lähettää käsiteltäväksi, kun kaikki pakolliset kentät on täytetty (painike on silloin vihreä). Tietyissä kentissä on oikeellisuuden tarkistus (esim. y- tunnus, sähköposti, pankkitili ja rahakentät). Puutteellisesti täytetyt kentät tai tyhjäksi jätetyt pakolliset kentät näkyvät punaisella korostuksella Puutteellisesti täytetyt kentät löytyvät listauksesta.

7 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Lomakkeen muokkaaminen Lomaketta voi muokata hakuajan päättymiseen saakka saman linkin kautta, jolla hakemus luotiin, vaikka hakemus olisikin jo lähetetty Lomakkeen tallentaminen tapahtuu automaattisesti eikä käyttäjän toimenpiteitä tarvita. Lomakkeen täyttämisen voi lopettaa sulkemalla selaimen ja täyttämistä voi jatkaa linkin kautta. Linkin lomakkeeseen voi jakaa muille ja jokainen linkin saanut voi muokata sitä hakuajan loppuun saakka.

8 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakemuksen vireillepano Lähetä käsiteltäväksi-painike lähettää hakemuksen OPH:n käsittelyjärjestelmään. Hakemus on vireillä, mikäli se on lähetetty käsiteltäväksi hakuajan loppuun mennessä. Kun hakemus lähetetään, se tulee tiedoksi sähköpostitse linkin kautta: Hakijan viralliseen sähköpostiin Allekirjoitusoikeuden omaaville henkilöille Hankkeen yhteyshenkilölle


Lataa ppt "Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google