Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

OVERdrive ™.  OVERdrive auttaa maksimoimaan kestävyyden kovissa fyysisissä suorituksissa, koska se lisää energiantuotantoa ja nopeuttaa suorituksista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "OVERdrive ™.  OVERdrive auttaa maksimoimaan kestävyyden kovissa fyysisissä suorituksissa, koska se lisää energiantuotantoa ja nopeuttaa suorituksista."— Esityksen transkriptio:

1 OVERdrive ™

2

3  OVERdrive auttaa maksimoimaan kestävyyden kovissa fyysisissä suorituksissa, koska se lisää energiantuotantoa ja nopeuttaa suorituksista palautumista

4 Ravintoa koviin fyysisiin suorituksiin  Niille, joilta vaaditaan ajoittain kovia fyysisiä suorituksia  ja jotka syövät samanlaista ruokaa kuin muukin väestö  ihanteelliseen suoritukseen tarvittavien ihanteellisten ravintoaineiden saannista huolehtiminen  ja joilla on erityinen ravinnontarve  painonpudotusjakso tai muu ravitsemuksellinen rajoitus  tuki immuunijärjestelmälle suorituksia edeltävän intensiivisen harjoittelujakson aikana  apu suorituksista palautumisessa

5 Ihmiset, joilta vaaditaan ajoittain kovia fyysisiä suorituksia, syövät samaa ruokaa kuin muukin väestö  Oleellisten vitamiinien ja mineraalien puutteellinen saanti on yleistä länsimaissa  Oleellisten vitamiinien ja mineraalien päivittäisten saantisuositusten (RDA-arvojen) saavuttaminen on useimmille ihmisille vaikeaa

6 Urheilijat käyttävät samaa ravintoa kuin muukin väestö  Vuonna 1995 arviolta 20 prosenttia aikuisista söi vähintään viisi hedelmää ja vihannesta, mutta Skotlannissa vain 3 prosenttia (Br J Nutr 1998;80:123–131).

7  Tutkimukset ovat selvästi osoittaneet riittävän ravinnon merkityksen urheilusuorituksille.  Osa-alueita, joilla ravitsemuksen merkitys urheilusuorituksille on suurin, ovat  ruumiin paino ja rakenne,  riittävä energiaperusta,  suoritusten jälkeinen palautuminen ja  immuunijärjestelmän toiminta.

8 Erityinen ravinnontarve, joka johtuu kovista fyysisistä suorituksista  Painonpudotus  Henkilö voi haluta pudottaa painoaan tai pienentää rasvaprosenttiaan saadakseen enemmän lihaksia.  Suorituskyky ja ravinteiden saanti voi heikentyä kovan energiankulutuksen vuoksi. Liiallisen energiankulutuksen vaarana on, että elimistö ei ainoastaan polta rasvaa vaan myös lihasmassaa.

9 Erityinen ravinnontarve, joka johtuu kovista fyysisistä suorituksista  Tarve vähentää painoa tai saavuttaa tietyt painotavoitteet voi johtaa siihen, että henkilö rajoittaa ravinnonsaantiaan huomattavasti.

10 Erityinen ravinnontarve, joka johtuu kovista fyysisistä suorituksista  Matkustaminen  Henkilökohtaiset kokemukset ja asian käsittely tiedotusvälineissä  Ravitsemukseen liittyvä  ruuan saatavuus,  ruuan turvallisuus,  nesteen poistuminen ja  ruumiin massan muutokset (rasvattoman kudoksen väheneminen pitkillä matkoilla)

11 Erityinen ravinnontarve, joka johtuu kovista fyysisistä suorituksista  Immuunijärjestelmä tarvitsee tukea  Kovat fyysiset suoritukset voivat vaikuttaa kielteisesti immuunijärjestelmään ja altistaa ylempien hengitysteiden tulehduksille

12 Erityinen ravinnontarve, joka johtuu kovista fyysisistä suorituksista  Palautuminen kovia fyysisiä suorituksia vaatineesta jaksosta  Yksi tärkeimmistä tekijöistä huippusuorituksiin pääsemisessä on kyky tehdä näistä fyysisistä suorituksista mahdollisimman intensiivisiä yrittämättä liikaa ja välttäen mahdollista ylirasitusta.

13 OVERdrive ™  OVERdrive sisältää  mineraaleja  B-ryhmän vitamiineja  antioksidantteja  proteolyyttisiä entsyymejä  Korvaa mineraalit ja elektrolyytit  Tarjoaa mineraaleja lihastoimintaa varten

14 OVERdrive ™  Kenelle OVERdrive on tarkoitettu?  Jokaiselle, jolta vaaditaan ajoittain kovia fyysisiä suorituksia tai tiivistä harjoittelua  On avuksi kovia fyysisiä suorituksia vaativien kausien aikana ja niiden jälkeen  Annostus perustuu ruumiinpainoon ja fyysisen suorituksen kestoon


Lataa ppt "OVERdrive ™.  OVERdrive auttaa maksimoimaan kestävyyden kovissa fyysisissä suorituksissa, koska se lisää energiantuotantoa ja nopeuttaa suorituksista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google