Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Flextila – ratkaisuja käytännön tarpeisiin Valtakunnallinen asukashankintaseminaari Perjantai 15.4.2016 Verkossa ja Mynämäellä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Flextila – ratkaisuja käytännön tarpeisiin Valtakunnallinen asukashankintaseminaari Perjantai 15.4.2016 Verkossa ja Mynämäellä."— Esityksen transkriptio:

1 Flextila – ratkaisuja käytännön tarpeisiin Valtakunnallinen asukashankintaseminaari Perjantai 15.4.2016 Verkossa ja Mynämäellä

2 Työn tekotavat ovat murroksessa Työ muuttuu yhä enemmän projektiluontoiseksi. Kasvava osa yrityksistä on mikro-yrityksiä (1-9 työntekijää), joilla ei ole kiinteitä toimitiloja. Yhä useammat tekevät töitä yksityisyrittäjänä ja tarvitsevat vain ajoittain työ- ja kokoustilaa käyttöönsä. Onnistuminen työurien pidentämistavoitteelle edellyttää etätyöpuitteiden luomista.

3 Tarve joustaville tiloille kasvaa Yhteisöllisyys luo uudenlaisia työskentely-ympäristöjä. Ihmiset haluavat verkostoitua. Ihmiset haluavat työskennellä luovassa ympäristössä. Ihmiset haluavat työskennellä palvelujen keskellä, eivät enää kotonaan. Suurimpien kaupunkien erilaisiin co-working tiloihin jonotetaan. Yrityksillä ja yhteisöillä on paljon vajaakäyttöisiä tiloja, joita jakamalla voisi saada lisätuloja ja uudenlaista toimintaa tiloihin. Mökeistä ympärivuotisia  kakkosasuntoja maaseudulle  ykkösasuntoja maaseudulle  kakkosasunnot kaupunkiin. Trendi?

4 Internetissä toimiva palvelu, jonka kautta kuka tahansa voi tarjota työ- tai kokoustilojaan muiden käyttöön ja kuka tahansa voi varata tilan käyttöönsä. Joustoa työhön Tilan käyttäjä säästää Rahaa kun varaa tilan käyttöönsä vain silloin, kun sitä tarvitsee. Aikaa kun varaa tilan juuri sieltä, missä milloinkin sitä tarvitsee. Vaivaa kun varaa juuri sellaisen tilan, mikä parhaiten tarpeeseen sopii. Tilan tarjoaja saa Tuloja vuokraamalla tilaansa silloin, kun ei sitä itse tarvitse. Aikaa itselleen, kun Flextila-palvelu pyörittää varauskalenteria ja hoitaa laskutuksen. Näkyvyyttä tiloilleen Flextila-palvelun markkinoinnin kautta.

5 Näin palvelu toimii Tilan tarjoaja Syöttää tiedot tilasta ja mahdollisista lisäpalveluista. Saa kuukausittain maksun varauksista ja tilitystiedot kirjanpitoaan varten. Voi seurata tilojensa varaustietoja. Saa jatkossa halutessaan uutiskirjeitämme. Tilan käyttäjä Etsii ja varaa tilan. Syöttää tarvittavat tiedot. Maksaa varauksen. Saa vahvistuksen. Saa ohjeet miten tilaan pääsee. Saa jatkossa halutessaan uutiskirjeitämme.

6 Alueellinen hyöty Työtila käyttöösi powered by & Lisää ihmisiä alueelle. Lisää käyttöä, joustavuutta ja tuottoa vajaakäyttöisille tiloille. Tilojen omistajat voivat tarjota tiloja muiden käyttöön silloin kun eivät itse niitä tarvitse. Lisää myyntiä alueen palveluille. Mahdollisuus linkittää muita palveluja tai etuja tilan varanneille Imagon kohotus fiksuna alueena, älykkäänä yhteisöllisyyden ja ekologisuuden kannattajana. Yhteiskunnallinen toiminta mukana mahdollistamassa työurien pidentämistä ja monipuolistamassa etätyömahdollisuuksia. Mainos Flextila-palvelun monipuolisia mahdollisuuksia voidaan hyödyntää yhteistyössä palvelun markkinoinnin kanssa.

7 Autamme asiakkaitamme visioimaan ja kehittämään kokonaispalvelukonseptia, jonka osana varausjärjestelmämme toimii. Arvojamme ovat ekologisuus, yhteisöllisyys, humaani teknologia ja jatkuva kehitys. Flextila on kehittyvä älykäs palvelualusta, jota kehitetään ja markkinoidaan yhdessä valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Esimerkkinä Helsingin kaupungin Joustotilat-hanke 2016. Ilkka Heinilä Tj., myynti Pasi Kivekäs Tuotekehitys Arja-Liisa Heikkilä Markkinointi ja myynti p. 050 313 1037 Joustotoimisto Oy www.flextila.com info@flextila.com Joustotoimisto Oy PL 54, 24101 SALO


Lataa ppt "Flextila – ratkaisuja käytännön tarpeisiin Valtakunnallinen asukashankintaseminaari Perjantai 15.4.2016 Verkossa ja Mynämäellä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google