Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Samankaltaiset esitykset

Esitys aiheesta: "Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu."— Esityksen transkriptio:

1

2 Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu Kausisuunnitelman mukaan 2. Jakso Viikot 2-7 tammi-helmikuu Kausisuunnitelman mukaan 3. Jakso Viikot 10-16 maalis-huhtikuu Kausisuunnitelman mukaan 4. Jakso Viikot 19-24 touko-kesäkuu Kausisuunnitelman mukaan 5. Jakso Viikot 32-39 elo-syyskuu Kausisuunnitelman teemojen kertaus / tekninen taito – Valmentajan valinta Viikot 51-1: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 8-9: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 17-18: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 25-31: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 40-44: Valmentajan valinta / testit / loma UUSI KAUSI

3 Tekninen Kuljettaminen, kääntyminen, harhautukset Syöttötekniikka 1. Kosketus jaloilla Laukaisutekniikka Taktinen Viimeistely 2 pelaajan yhteistyö puolustettaessa 1v1 pelaaminen 2v1 pelaaminen Pelattavaksi liikkuminen Pelin avaaminen (+muotojen tunnistaminen) Leveyden ja syvyyden ymmärtäminen Tilanteenvaihdot +/- Fyysinen Nopeus Askeltiheys Ketteryys Tasapaino Kehonhallinta Aktiivinen liikkuvuus Henkinen ja sosiaalinen Keskittyminen (valmistautuminen peleihin ja harjoituksiin) Voitontahto Itsetuntemus ja – arviointi

4 Pelaajat osaavat vaihtaa pelin painopistettä kierrättämällä puolustajien kautta tai muuttamalla hyökkäyksen painopistettä keskikentän kautta. Henkinen ja Sosiaalinen Rohkeus pitää palloa Fyysinen Nopeus, kehonhallinta, reaktiokyky, havainnointikyky, tasapaino Taktinen Pelattavaksi liikkuminen, Pelin avaus (+rakentelu) (painopisteen muutokset), tilanteenvaihto- Tekninen Syöttötekniikka, 1. Kosketus jaloilla, pallonhallinta Jakso 1 Pelaajat ymmärtävät leveyden ja syvyyden eri kaistojen käytön merkityksen, jotta kentälle saadaan tilaa pelata. Henkinen ja Sosiaalinen Rohkeus pitää palloa Fyysinen Nopeus, kehonhallinta, reaktiokyky, havainnointikyky, tasapaino Taktinen Pelattavaksi liikkuminen, rakentelu (2v1 ja 3 pelaajan yhteistyö). Leveys ja syvyys, tilanteenvaihto- Tekninen Syöttötekniikka, 1. Kosketus jaloilla Jakso 2

5 Pelaajat oppivat tekemään juoksuja syvyyteen ja saavat Henkinen ja Sosiaalinen Itseluottamus ja itsetunto Fyysinen Nopeus, kehonhallinta, reaktiokyky, havainnointikyky, tasapaino Taktinen Murtautuminen, viimeistely, 1v1 pelaaminen Tekninen Laukaukset, harhautukset, 1. kosketus, kuljettaminen Jakso 3 Pelaajat ymmärtävät leveyden ja syvyyden eri kaistojen käytön merkityksen, jotta kentälle saadaan tilaa pelata. Henkinen ja Sosiaalinen Agressiivisuus Fyysinen Nopeus, ketteryys, reaktiokyky, havainnointi, tasapaino Taktinen Prässi (yksilötasolla), 2 puolustajan yhteistyö, 1v1 pelaaminen Tekninen Tempokuljetus, käännökset Jakso 4

6 Jakso 5 Kausisuunnitelman aiheiden kertaus (1-2 aihetta) Erityispainotus nopeudessa, ketteryydessä ja nopeustaitavuudessa Teknisen suorittamisen parantaminen

7 1. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia täydellä ja/tai vajaalla palautuksella Nopeus, Ketteryys, nopeustaitavuus Tekninen / Taktinen teema 2. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia vajaalla palautuksella. Pienpelit, peliaika 1-2 min. Pelipäivä. Kisat ja pienpelit tai miniturnaus Tekninen / Taktinen teema 3. harjoituskerta Painopiste taktisessa harjoittelussa ja suoritusten laadussa Aluepelit / sääntöpelit Tekninen / Taktinen teema 1. Harjoituskerta tulee pitää lepopäivän jälkeen.

Lataa ppt "Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu."