Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Samankaltaiset esitykset

Esitys aiheesta: "Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu."— Esityksen transkriptio:

1

2 Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu Kausisuunnitelman mukaan 2. Jakso Viikot 2-7 tammi-helmikuu Kausisuunnitelman mukaan 3. Jakso Viikot 10-16 maalis-huhtikuu Kausisuunnitelman mukaan 4. Jakso Viikot 19-24 touko-kesäkuu Teemat pelien mukaan - kausisuunnitelman teemojen kertaus / tekninen taito – Valmentajan valinta 5. Jakso Viikot 32-39 elo-syyskuu Teemat pelien mukaan - kausisuunnitelman teemojen kertaus / tekninen taito – Valmentajan valinta Viikot 51-1: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 8-9: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 17-18: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 25-31: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 40-44: Valmentajan valinta / testit / loma UUSI KAUSI

3 Tekninen Syöttötekniikka 1. Kosketus maassa ja ilmassa Kuljettaminen, kääntyminen, harhautukset Laukaukset Viimeistely Taktinen 2-3 pelaajan yhteistyö puolustettaessa (prässi, tuki ja varmistus, aluepuolustaminen) 2-3 pelaajan yhteistyö hyökätessä (tilan tekeminen ja tilan täyttäminen) Pelin jatkuva kierto (reagointi tilanteenvaihtoihin) Nopeat tilanteenvaihdot +/- Fyysinen Nopeus Askeltiheys Ketteryys Tasapaino Kehonhallinta Aktiivinen liikkuvuus Nopeuskestävyys Henkinen ja sosiaalinen Keskittyminen (peleihin ja harjoituksiin) Voitontahto Itsetuntemus ja - arviointi

4 Leveyden ja syvyyden ymmärtäminen, yhteistyömallit Henkinen ja Sosiaalinen Itsetuntemus ja itsearviointi Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky, lihastasapaino, nopeuskestävyys, kehonhallinta Taktinen Pelinavaaminen, kk pelaajien yhteistyö, laitapelaajien yhteistyö (8v8 tai 11v11), tilanteenvaihto +/- Tekninen Syöttötekniikat, 1 kosketus Jakso 1 Ylivoiman luominen keskikentällä ja tasapaino Henkinen ja Sosiaalinen Itsetuntemus ja itsearviointi Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky nopeuskestävyys, kehonhallinta Taktinen Ylivoiman luominen (Rakentelu, 2-3 pelaajan yhteistyö ), Tilanteenvaihto +/- Tekninen Syöttötekniikat, 1.kosketus, pallonhallinta Jakso 2

5 Murtautuminen keskeltä ja laidasta, puolustuslinjan edessä pelaaminen Henkinen ja Sosiaalinen Oman toiminnan ohjaaminen Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky, nopeuskestävyys, kehonhallinta, aktiivinen liikkuvuus Taktinen Murtautuminen (2-3 pelaajan yhteistyö), tilanteenvaihto +/- Tekninen Pitkät syötöt, 1.Kosketus (ilmassa), kuljetus, käännös, harhautus, laukaukset Jakso 3 Puolustuspelin perusteet kentän eri osa-alueilla Henkinen ja Sosiaalinen Oman toiminnan ohjaaminen Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky, nopeuskestävyys, kehonhallinta, aktiivinen liikkuvuus Taktinen 2-3 pelaajan yhteistyö (aluepuolustaminen), tilanteenvaihto+ Puolustuspelin perusteet eri osa-alueilla Tekninen Katkosyötöt Jakso 4

6 Jakso 5 Kausisuunnitelman aiheiden kertaus (1-2 aihetta) Erityispainotus nopeudessa, ketteryydessä ja nopeustaitavuudessa Teknisen suorittamisen parantaminen

7 1. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia täydellä ja/tai vajaalla palautuksella Nopeus, Ketteryys, nopeustaitavuus Tekninen / Taktinen teema 2. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia vajaalla palautuksella. Pienpelit, peliaika 1-2 min, ketteryys Pelipäivä. Kisat ja pienpelit tai miniturnaus Tekninen / Taktinen teema 3. harjoituskerta Painopiste taktisessa harjoittelussa ja suoritusten laadussa Aluepelit / sääntöpelit Tekninen / Taktinen teema 1. Harjoituskerta tulee pitää lepopäivän jälkeen.

Lataa ppt "Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu."