Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Valmentajakoulutuksen laatu. ”Käsikirja 3” Arvot Tavoitteet Toimintatavat –Verkostotoiminta –Valmennusosaamisen kehittämisen yhteiset valinnat ja toimintatavat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Valmentajakoulutuksen laatu. ”Käsikirja 3” Arvot Tavoitteet Toimintatavat –Verkostotoiminta –Valmennusosaamisen kehittämisen yhteiset valinnat ja toimintatavat."— Esityksen transkriptio:

1 Valmentajakoulutuksen laatu

2 ”Käsikirja 3” Arvot Tavoitteet Toimintatavat –Verkostotoiminta –Valmennusosaamisen kehittämisen yhteiset valinnat ja toimintatavat Suomalainen valmennusosaamisen malli Osaamisohjelmat Valmentajakoulutusjärjestelmä Valmentajan polku Koulutuksen suunnittelu Valmentajakoulutuksen laadun arviointi

3 Valmentajakoulutuksen laatu Opiskelijan näkökulma –Opiskelijan huomioiminen; lähtökohdat, osallistaminen… –Oppiminen ja vaikuttavuus Järjestelmän näkökulma –Valmennuksen ja koulutuksen yhteneväisyys –Yhteistyö ja verkostot –Tulokset; valmistuneet, kustannukset… Opetusprosessien näkökulma –Ajantasaisuus, kehittäminen –Menetelmät ja toimintatavat –Aiemman osaamisen tunnistamisprosessit –Arviointitavat –…

4 Tiivistäen Uusi osaaminen kohtaa oppijan tarpeen Saadaan aikaan kehitystä Kehitys muuttuu toiminnaksi arjessa

5 Työskentely Tavoitteena tehdä koulutuksen järjestäjälle itsearviointityökalu, joka samalla kerää yhteenvetotietoa. Työkalun on tarkoitus auttaa koulutuksen hyvää suunnittelua ja toteutusta ja arviointia. Pohditaan ja ideoidaan ryhmässä, mitkä olisivat arvioitavia asioita.


Lataa ppt "Valmentajakoulutuksen laatu. ”Käsikirja 3” Arvot Tavoitteet Toimintatavat –Verkostotoiminta –Valmennusosaamisen kehittämisen yhteiset valinnat ja toimintatavat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google