Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

EKS Ringettevisio 2013-2016. 2013-2016 Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "EKS Ringettevisio 2013-2016. 2013-2016 Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu."— Esityksen transkriptio:

1 EKS Ringettevisio 2013-2016

2 2013-2016 Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu Toiminnan laadun parantaminen, toimiva taustaorganisaatio  yhteistyö hallituksen ja kiekkopuolen kanssa. Ringettejaoksen toiminnan kehittäminen. Vahva valmentaja- ja pelaajapolku, joka näkyy kehittyvinä pelaajina sekä menestyvinä SM- joukkueina omissa ikäluokissaan.

3 2013-2016 Yhteistyö muiden lajien kanssa  MV-jäät, tyttökiekko, jalkapallo? Urheilijana kehittyminen - ajatusmaailman luominen  erilaiset luennot D-junnuista ylöspäin? SM-joukkueen pelien seuraaminen. Mahdollisuus kilpaurheiluun sekä harrastamiseen  Lisää pelaajia sekä Lady että Harraste joukkueisiin. Näkyvyyden lisääminen  instagram, facebook, Länsiväylä, nettisivut, twitter?

4 EKS toimintasuunnitelma 2015-2016 Ringette Yhteistyö ikäluokkien välillä. Yhteiset kesätreenit (esim. tyttökiekko ja ringette) ja yhteisiä jäitä. Pelaajien sujuva liikkuminen ikäluokkien välillä.  Jäänkäytön tehostaminen joukkueiden yhteisharjoittelulla Yhteistyö tyttöjääkiekon kanssa Vaihtoehtoiset harjoitusmenetelmät mukana toiminnassa: ulkojäät, salivuorot, oheiset, muut lajikokeilut Talent- ja mv-jäät  MV-valmentaja

5 EKS 2015-2016 Kaudelle 2015-2016 lähdemme jatkamaan Espoon Kiekkoseuran toiminnan kehittämistä. Pääpainopisteenä on edelleen ringettekoulu ja jäsenhankinta, joka turvaa toiminnan jatkumisen. Ringettekoulu Selkeät tuntisuunnitelmat ja kausisuunnitelmat Uusien ohjaajien rekrytointi vanhoista pelaajista tai vielä pelaavista Ringettekoulun ohjaajakoulutus uusille ohjaajille Omat mainokset Jäsenhankinta Kaveripäivät: ringettekoulu – E-juniorit, ladyt ja harraste Lajinlevitystapahtumat (mm. kauppakeskukset) Koulu- ja päiväkotitapahtumat Ringetteviikon näkyvyys MM 2016 kisaviikon näkyvyys (mm. sosiaalinen media).

6 EKS Ringette 2015-2016 Tavoitteet kaudelle Valmennuksen ja osaamisen lisääminen -Valmentajakoulutukset (ringettekoulun ohjaajakoulutus, 1- ja 2-tason valmentajakoulutukset) -Erotuomarikoulutus (pakollinen kaikille C-junnuille) -Valmentajapalaverit  käytäntöjen yhtenäistäminen ja kehittäminen yhteistyössä eri ikäluokkien valmentajien kesken. Seuran pelaajapolun luominen. Pelaajapolun kehittäminen ja vahvistaminen Yhteistyö joukkueiden välillä: -Pelaajien liikkuminen joukkueiden välillä -Yhteisiä kesä- ja jäätreenejä -Samat kesätestit E-B- junioreille -Jään käytön hyödyntäminen. Otetaan mallia kiekon puolelta!

7 EKS ringette 2015-2016 Jaoksen toiminnan kehittäminen ja organisoitu toiminta -Kuukausittaiset tapaamiset -Yhteistyön parantaminen hallituksen ja jaoksen välillä sekä jaoksen ja joukkueiden välillä -Budjetin laatiminen 2015-2016 -Jäsenille omat vastuualueet Näkyvyys paikallisesti sekä laajemmalle alueelle (lähimediat, nettisivut, fb, instagram, twitter jne.) -Länsiväylä –lehden aktivoiminen -Nettisivujen päivittäminen ja ylläpito -Joukkueiden aktivoiminen facebookiin. Peli- ja turnausraportit kuvineen. -Seuran Instagram tilin luominen -Joukkueiden D-SM Facebook ryhmien luominen

8 EKS ringette 2015-2016 Pelaajien kehittyminen ja harjoittelu -Joukkueen tapahtumat 2-6 krt / vko -Kärkipelaajilla mahdollisuus päästä myös vanhemman ikäluokan harjoituksiin ja peleihin. -1krt / viikko ohjattu ilmainen talent jää + maalivahtijää 1krt/ viikko -Laaksolahden ja Leppävaaran urheilupuistojen loistavat puitteet (oheisharjoittelu, laukaisupaikka Laaksolahdessa jne.) -Omatoiminen muu harjoittelu, etenkin ulkojäät. Ulkojääkisa 2015-2016 käyntiin jo marraskuun lopussa, tämän markkinointi joukkueille! Muiden lajien harjoittelun mahdollistaminen saman aikaisesti. -Vanhemmat tukevat osaltaan omaehtoista liikkumista (mm. harjoitusmatkat, koulumatkat jne.) ja yleistä urheilullisuutta (mm. ravinto, uni, lepo.)

9 EKS ringette 2015-2016 Pelaajien kehittyminen ja liikkuminen yli joukkuerajojen Tavoite on saada ikäluokan kärkipelaajille kovempia haasteita ja tilaa kehittyä pelaajana -Harjoittelu: Nuoremmasta ikäluokasta säännöllisesti pelaajia vanhemman ikäluokan harjoituksiin. Nuorempien kyky harjoitella ja pelata vanhemmassa ikäluokassa selviää harjoituksissa ja otteluissa. Jos taso on riittävä, toimintaa jatketaan. Jos taso ei ole riittävä, ei tarvitse tehdä väkisin. Valmennuspäällikkö + valmennus päättävät, onko taso riittävä. -Pelit: Nuoremman ikäluokan pelaajille, jotka pystyvät pelaamaan vanhemman ikäluokan tasolla, pyritään järjestämään tähän mahdollisuus, joko sarjapeleissä tai ainakin harjoitusotteluissa. -Pelaajan siirtyminen kokonaan vanhempaan ikäluokkaan on mahdollinen, mutta vain, jos sen uskotaan olevan pysyvämpi ratkaisu.


Lataa ppt "EKS Ringettevisio 2013-2016. 2013-2016 Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google