Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

METALLIN HOHTO- työpaja Tarvikkeet: muotit öljyhiekka talkki valettava esine avaimenperärengas tina viiloja ja hohtimia esiliina tai työtakki Työpajan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "METALLIN HOHTO- työpaja Tarvikkeet: muotit öljyhiekka talkki valettava esine avaimenperärengas tina viiloja ja hohtimia esiliina tai työtakki Työpajan."— Esityksen transkriptio:

1 METALLIN HOHTO- työpaja Tarvikkeet: muotit öljyhiekka talkki valettava esine avaimenperärengas tina viiloja ja hohtimia esiliina tai työtakki Työpajan aineet saattavat ärsyttää herkkäihoisimpia, voit käyttää halutessasi muovihanskoja.

2 1. Muotin täyttäminen Muotin ala-osa täytetään öljyhiekalla, naputellaan nuijalla kiinteäksi. Muotti täytetään pintaan asti. Kulmien naputtelussa voi käyttää apuna puukalikoita.

3 2. Talkki Kun muotin alapuoli on täynnä, pintaan sirotellaan talkkia.

4 3. Valettava esine Aseta valettava esine parin sentin päähän valuaukosta. Valettava esine painetaan valuhiekkaan siten, että se on puoliksi valuhiekan sisällä. Valettavan esineen päälle ripotellaan talkkia.

5 4. Muotin täyttäminen Muotin yläpuoli asetetaan paikoilleen ja muotti täytetään tiiviiksi valuhiekalla muotti suljetaan HUOM. Tarkista, että muotin puoliskot ovat samoin päin.

6 5. Valukanavat Muotti avataan ja valettava esine poistetaan varovasti Valettavan esineen ympärille tehdään erilliset n. 1 cm ilmakanavat, joihin ylimääräinen tina ohjautuu. Kanavat eivät saa ulottua muotin reunaan asti. tehdään valukanava Kiinnitetään avaimenperä- rengas haluttaessa.

7 6. Tinan sulatus tina sulatetaan hellan levyllä tina on valmista, kun se muuttuu juoksevaksi

8 7. Tina kaadetaan muottiin tina kaadetaan muottiin nopeasti odota hetki tinan jähmettymistä

9 8. Muotin avaaminen avaa muotti varovasti

10 9. Viimeistely valos nostetaan pihdeillä kylmään veteen jäähtymään valos voidaan siistiä ja viimeistellä pihdellä ja viiloilla

11 10. Siivous öljyhiekka, jossa on talkkia, laitetaan erilliseen roskikseen (öljyhiekka on ongelmajäte, joka laitetaan pussiin ja merkitään, voi jättää pajan komeroon) puhdas öljyhiekka kaadetaan takaisin öljyhiekka- astiaan ja voidaan käyttää uudelleen yli jäänyt tina pestään ja voidaan sulattaa uudelleen


Lataa ppt "METALLIN HOHTO- työpaja Tarvikkeet: muotit öljyhiekka talkki valettava esine avaimenperärengas tina viiloja ja hohtimia esiliina tai työtakki Työpajan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google