Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Salamoista nousee tulevat Leijonat Tule mukaan tukemaan lasten jääkiekko harrastusta! 2008 ja 2009 syntyneet lapset.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Salamoista nousee tulevat Leijonat Tule mukaan tukemaan lasten jääkiekko harrastusta! 2008 ja 2009 syntyneet lapset."— Esityksen transkriptio:

1 Salamoista nousee tulevat Leijonat Tule mukaan tukemaan lasten jääkiekko harrastusta! 2008 ja 2009 syntyneet lapset

2 Kirkkonummen Salamat HCK Salamat ry on kirkkonummelainen jääkiekkoseura, joka tarjoaa oman kotipaikkakuntansa ja sen ympäristöseudun lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa Ikäkausijoukkueissa tapahtuvan valmennuksen lisäksi seura järjestää viikoittain yhteistä maalivahtivalmennusta sekä Talent-luistelu tekniikkaharjoituksia HCK Salamat ry on alueorganisaationsa kautta Suomen Jääkiekkoliiton jäsen ja noudattaa siten myös Suomen Jääkiekkoliiton ohjeita ja sääntöjä.

3 Lasten jääkiekko harrastuksen tukeminen ”Salamoista Leijoniksi”: annetaan kaikille lapsille mahdollisuus kehittyä hyviksi ”teami ”pelaajiksi jääkiekon kautta. Tavoittelemme yrityksiä jotka ovat halukkaita tukemaan 2008 ja 2009 syntyneiden poikien ja tyttöjen jääkiekko harrastusta Varusteet ja jääaika maksaa. Vuosibudjetti on noin 24tEUR Valmennus ja huoltojoukot ovat kaikki vapaaehtoisen toiminnan piirissä Tukiraha käytetään jääajan maksuihin, ja joukkueen yhteisiin varusteisiin

4 Mitä sponsorit saa ja mitä se maksaa Paitamainokset Rintamainos / selkämainos: 600 EUR Hihamainos 300 EUR / hiha Kypärään tarramainos eteen / taakse / sivulle: 100 EUR Salamoiden kotisivuille mainos (Salamat-08 osastolle): Iso mainos: 500 EUR Keskisuuri mainos: 300EUR Pieni mainos: 100 EUR Kaikki halukkaiden tukijoiden nimet esitetään kotisivuilla Jos yritys ei halua näkyvää mainosta, on tämäkin mahdollista Kaikki tuki otetaan vastaan ja tukea voi millä rahasummalla hyvänsä joka tuntuu omasta mielestä kohtuulliselta


Lataa ppt "Salamoista nousee tulevat Leijonat Tule mukaan tukemaan lasten jääkiekko harrastusta! 2008 ja 2009 syntyneet lapset."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google