Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PerustaYritys.fi -palvelu. Perustamisrutiinit sähköisesti Perustayritys.fi on ilmainen, helppo, nopea ja luotettava palvelu, jolla syntyy netissä kaikki.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PerustaYritys.fi -palvelu. Perustamisrutiinit sähköisesti Perustayritys.fi on ilmainen, helppo, nopea ja luotettava palvelu, jolla syntyy netissä kaikki."— Esityksen transkriptio:

1 PerustaYritys.fi -palvelu

2 Perustamisrutiinit sähköisesti Perustayritys.fi on ilmainen, helppo, nopea ja luotettava palvelu, jolla syntyy netissä kaikki yrityksen perustamisessa tarvittavat dokumentit vaivatta ja kerralla oikein ( mm. perustamiskokouksen pöytäkirja, yhtiöjärjestys, Y1 ja Y3 lomakkeet, tiliavauspöytäkirjat, pankin asiakaskaavakkeet, oikeusturvavakuutus, tilitoimiston asiakassopimuskaavakkeet tai palvelun tarjouspyynnön) Ohjaa perustamisdokumenttien laadintaa ja tehokkaasti ennalta ehkäisee virheitä. Perustamisdokumentit ovat aina automaattisesti voimassaolevien lakien mukaisia.

3 Palvelua tarjoamassa ja kehittämässä Palvelua kehittämässä ovat olleet Turun Seudun yrityspalvelukeskus Potkuri, Vakuutusyhtiö IF ja Nordea Pankki lukuisten asiantuntijoiden lisäksi. Useat tahot ovat kiinnostuneita palvelusta ja sen edelleen kehittämisestä, kuten Ilmarinen, OP-Pohjola, Eläke- Fennia, Elisa, Kauppalehti, AYT, Suomen Franchising yhdistys, Taloushallintoliitto, 20 tilitoimistoa, PRH, PKT-säätiö, sekä useat uusyrityskeskukset.

4 Etuja palvelun käytöstä Yritysneuvojan aikaa säästyy Asiantuntijat voivat keskittyä olennaiseen ei hallinnollisiin seikkoihin Kaikki tiedot kerralla oikeisiin kohtiin Askel sähköiseen rekisteröintiin Yrityksen perustamisprosessi lähtee käyntiin aiemmin Paperit on helppo korjata ennen rekisteröintiä Sähköinen asiointi ja arkisto Sähköisten rajapintojen rakentaminen mahdollistaa palvelun liittämisen erilaisiin yritystoimintaa tukeviin palveluihin

5

6

7 Helposti, luotettavasti, edullisesti näin se menee 5. Valmista! Patentti- ja rekisterihallitus vastaanottaa perustamistiedot. Yritys on perustettu. 1. Käyttöönotto käyttöoikeuden tilaus kirjautuminen saaduilla tunnuksilla perustaminen voi alkaa kerran syötettyä tietoa ei tarvitse toista kertaa kirjoittaa jokaisen perustamasi yrityksen tiedot jäävät hallintaasi järjestelmän muistiin, joten mahdolliset korjaukset tai asiakkaan uudet yritykset on helppo tehdä myöhemmin 2. Perustaminen vastaa järjestelmä esittämiin kysymyksiin lue tarvittaessa ohjeita keskeneräisen työn voit tallentaa ja jakaa myöhemmin voit liittää omia dokumentteja asiakkaan perustamistietoihin (esim. liiketoimintasuunnitelman, rahoituslauselman tms) vaikka rahoittajaa varten 3. Vakuutukset valitse vakuutusyhtiö - oikeusturvavakuutus heti voimaan pakollisten vakuutusten aktivointi 4. Pankkitilin avaus valitse pankki ja pankki ottaa yhteyttä yleensä heti, mutta viimeistään seuravana pankkipäivänä valmiit rekisteröintikaavakkeet, yhtiöjärjestyksen ja perustamissopimuksen voit noutaa valitsemasta pankista sovittuna aikana pankin tarvitsemat tilinavauspöytäkirjat ja asiakaskaavakkeet ovat allekirjoitustasi vaille valmiina odottamassa pakolliset maksut hoituvat samalla käynnillä mukaasi saat valmiin paketin rekisteriviranomaiselle toimitettavaksi sekä perustetulle yritykselle pankkikortit ja verkkopankkiyhteydet.

8 Käytännön kysymyksiä: Asiakkaan tietojen näkeminen. Vain asiakas ja hänen neuvojansa näkevät järjestelmään tallennetut tiedot. Tietosuojakysymykset keskeisiä. Järjestelmä ohjeistaa täyttöä. Vastaanotto palvelulle ollut erittäin positiivinen varsinkin asiantuntijoiden taholta.

9 Palvelun hyödyt eri toimijoille: Laatua ja tehokkuutta tuottavan ilmaisen työvälineen luominen; yritysten perustamiseen käytetty aika ja juridiset riskit vähenevät ja virheet minimaalisia Palvelu soveltuu hyvin Yritys-Suomi ajatteluun ja valtion palveluiden sähköistämistavoitteeseen Mahdollisuus vaikuttaa kehitystyöhön siten, että järjestelmän käytettävyys vastaa mahdollisimman hyvin yrityksen perustajien arkipäivän tarpeita Yksityiseen sektorin liike-elämän palveluiden integroiminen järjestelmään Positiivinen julkisuus kaikille hankkeeseen osallistujille

10 Lisätietoja ja käyttäjätunnukset Timo Metsä-Tokila Turun seudun yrityspalvelukeskus Potkuri p. 040 750 2442 timo.metsa-tokila@ely-keskus.fi


Lataa ppt "PerustaYritys.fi -palvelu. Perustamisrutiinit sähköisesti Perustayritys.fi on ilmainen, helppo, nopea ja luotettava palvelu, jolla syntyy netissä kaikki."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google