Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

YouTube Rules and we want too… OKKY:n KOTISIVUJEN SUUNNITTELUKILPAILU.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "YouTube Rules and we want too… OKKY:n KOTISIVUJEN SUUNNITTELUKILPAILU."— Esityksen transkriptio:

1 YouTube Rules and we want too… OKKY:n KOTISIVUJEN SUUNNITTELUKILPAILU

2 Nettisivut ovat nykyajan käyntikortti Hyvät nettisivut ovat nykyaikana menestyksen salaisuus. Hyvien nettisivujen tekemisen osaaminen on jokaiselle nuorelle potentiaalinen käyntikortti menestykseen. Perustakaa ”firma”, opetelkaa ja näyttäkää, mitä osaatte. Tässä tosielämän diilissä voitte perustaa oman ”yrityksen”, tehdä voittavan suunnitelman, esitellä sen meille, tentata meitä ja lopulta yksi yrityksistä saa kunnian toteuttaa todelliset nettisivut.

3 Oma yritys Loistava tapa harjoitella yritysmuodossa toimimista. Vapaa valinta – tätä ei tarvita, mutta jos haluatte, niin autamme. Yrityksen rakenne: Toimitusjohtaja – tiimin vetäjä Luova johtaja – miltä sivut näyttävät Tekninen johtaja – miten sivut toimivat Viestintäjohtaja – mitä sivuilla on, sisältö Talousjohtaja – tarvitaanko rahaa johonkin? Jokaiselle oma tiimi Muuta?

4 Tosielämän diili Tosielämän diilissä on se ero TV-ohjelmaan, että kenenkään ei tarvitse saada potkuja. Voittaja sen sijaan löytyy. Mietittyänne pari viikkoa saatte mahdollisuuden briefingiin eli tilaisuuden keskustella kanssamme ja esittää kysymyksiä (16.9.2015 klo 15). Senkin jälkeen autamme, jos jokin askarruttaa.

5 MIKSI = OKKY tarvitsee uudet kotisivut Olarin koulu ja koti -yhdistys tarvitsee uudet kotisivut. Pyydämme koulun oppilaita ideoimaan sivustot niin teknistä toteutusta kuin muotoa ja sisältöä myöten. Sivut toteutetaan voittaneen ehdotuksen työryhmän kanssa ja voittajille maksetaan palkkio (400 €) toteutuksesta. Tavoitteenamme on osaltamme auttaa tekemään koulustamme vieläkin parempi saamalla kodit aktiivisesti mukaan koulun toimintaan. Nykyiset sivut löytyvä täältä http://okky.nettisivu.org/.http://okky.nettisivu.org/

6 Osallistu kilpailuun Kerää Olarin koulussa tai lukiossa olevat kaverisi yhteen (luokka, kerho tai mikä tahansa muu porukka) ja osallistukaa kilpailuun. Vapaamuotoinen ilmoittautuminen kilpailuun 16.9.2015 mennessä osoitteeseen kotijakoulu.olari@gmail.com. kotijakoulu.olari@gmail.com Kilpailuun osallistutte tekemällä ehdotuksen OKKY:n kotisivujen parantamiseksi sekä kuvaamalle kuinka palkintorahat käytätte. Lähettäkää ehdotuksenne 17.11.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kotijakoulu.olari@gmail.com.kotijakoulu.olari@gmail.com Voittajan valinnan tekevät OKKY:n hallituksen jäsenet. Voittajan julistaminen 15.12.2015 puurojuhlassa. Voittajaehdotuksen tehnyt työryhmä saa palkinnoksi 400€.

7 Ei näin

8 Uusi ilme = sinun ehdotuksesi

9 Tärkeät päivämäärät 26.8. 16.9. 17.11. 15.12.

10 Kiitos! Kysymyksiä? Kommentteja? Miltä kuulostaa?


Lataa ppt "YouTube Rules and we want too… OKKY:n KOTISIVUJEN SUUNNITTELUKILPAILU."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google