Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Fazer – Makuelämyksiä 2013. Fazer-konserni Oy Karl Fazer Ab Fazer Food Services Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys Lähes 1 100 ravintolaa Suomessa,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Fazer – Makuelämyksiä 2013. Fazer-konserni Oy Karl Fazer Ab Fazer Food Services Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys Lähes 1 100 ravintolaa Suomessa,"— Esityksen transkriptio:

1 Fazer – Makuelämyksiä 2013

2 Fazer-konserni Oy Karl Fazer Ab Fazer Food Services Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys Lähes 1 100 ravintolaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa Tanskassa, Baltiassa ja Venäjällä Noin 400 000 asiakaskohtaamista päivittäin Liikevaihto 580 M€ (2012) Henkilöstö noin 8 000 Fazer Leipomot & Makeiset Suomen johtava leipomo- ja makeisalan yritys, yksi johtavista yrityksistä Itämeren alueella ja Venäjällä 19 leipomoa Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä Makeistehtaat sijaitsevat Suomessa: Vantaalla, Lappeenrannassa ja Karkkilassa Liikevaihto 1096 M€ (2012) Henkilöstö noin 5 900 Fazer-konserni 2012: liikevaihto 1 676,4 M€ henkilöstö noin 15 500

3 Missio, visio ja strategia Missiomme on luoda makuelämyksiä ”Meidän on aina ylitettävä asiakkaidemme odotukset.” Karl Fazer Visio Fazer on paras valinta Strategia Kasvattaa liiketoimintamme kannattavuutta johtavia tuotemerkkejämme hyödyntämällä Olla alan houkuttelevin työnantaja Olla sidosryhmiemme paras valinta

4 Yhteiset arvot ovat toimintamme perusta Asiakaslähtöisyys Asiakkaidemme tarpeet ovat kaiken sisäisen ja ulkoisen toimintamme perusta. Laadukkuus Vahvuutemme on korkealaatuisten tuotteiden, palveluiden ja makuelämysten tuottaminen. Yhteistyö Onnistumme saavuttamaan asiakkaidemme luottamuksen ja yhteiset tavoitteemme hyvän yhteistyön avulla.

5 Monipuolinen ja terveellinen lounas edistää hyvinvointia Opiskelijaravintolassa nautittu ateria on usein päivän pääateria, jonka terveellisyydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää Fazer Food Servicesin uusien tuotteiden suunnittelussa ja ruokalista- suunnittelussa otetaan huomioon ravitsemussuositukset Ravintoloissa järjestetään ravitsemusaiheisia infotilaisuuksia ja teemoja Yksilölliset erityisruokavaliot valmistetaan huolellisesti

6 Yhteistyössä parhaisiin tuloksiin Oppilaitospalvelujen lähtökohtana on tiivis yhteistyö oppilaitoksen kanssa, koulun opetusohjelman sekä kasvatuksellisten tavoitteiden tukeminen mm. yleisiä ruokailusuosituksia noudattamalla Kehitämme palvelujamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kuten asiakastoimikunnankokoukset Tärkein yhteistyömuoto on päivittäinen vuorovaikutus ravintolassa Palautteet ovat tervetulleita – päivittäin suullisesti – päivittäispalautelomakkeella – vuosittaisten asiakaskyselyjen kautta

7 Lounasvalikoimasuunnittelua ohjaavia periaatteita Pääraaka-aineiden ja olomuotojen monipuolisuus Erityisruokavalioiden huomioiminen Ravitsemussuositukset Asiakastyytyväisyyskyselyt ja päivittäispalautteet Suosikkiruokien huomioiminen Oppilaitoksen kanssa tehty palvelusopimus

8 Maksutavat ja seuranta Maksutavat – käteinen – pankki- ja luottokortit – Aterialiput, suosittelemme Korkeakouluopiskelijat, jotka ovat oikeutettuja Kelan ateriatukeen, esittävät opiskelijakorttinsa kassalla (sininen SAMOKin ja SYL:n sekä vihreä SAMOKin kortti). VR:n ja Matkahuollon myöntämillä opiskelijakorteilla alennusta ei voi saada. Kela tukee opiskelija-ateriaa 1,94 € / ateria

9 Ruokailun pelisäännöt Varaa opiskelijaruokailuun oikeuttava kortti esille tullessasi ruokailemaan (kortti on henkilökohtainen) Etene ravintolasalissa kulkusuuntien mukaisesti Ota lautasellesi vain sen verran kuin arvioit jaksavasi syödä, jolloin vältämme turhaa biojätettä Muista annoskoot; lisämaksusta voit täydentää ateriakokonaisuuttasi Huolehdi omalta osaltasi ruokailutilan siisteydestä Palauta astiat niille varatuille paikoille

10 Ravintola Snellmanian aukioloajat Palvelemme arkisin klo 07.45- 15.00. Lounasaika: 10.30 - 14.30 Aamiainen: 07.45 – 09.30 Tarjolla on päivittäin 4 eri lounasvaihtoehtoa. Lisäksi: Kioski-kahvila Snellari : ma-to 10.00 – 17.00 ja pe 10.00 – 16.00 Kahvilapalvelut Take away -myynti – lounasruokaa – leipää – suolaisia ja makeita leivonnaisia

11 Tarjolla kokous- ja juhlatiloja tarjoiluineen Ravintolamme tilat ovat myös varattavissa kokousten ja juhlien järjestäjille: yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille Varattavat tilat ovat: – 1 neuvottelutila ravintolasalin yhteydessä max 16 hengelle – ravintolasali, jossa on asiakaspaikkoja 200 hengelle – auditorio 600 hengelle – ryhmätyötiloja Tilojen varaus: Eija Antikainen, puh. 040 838 4703 Pyydä tarjous tilaisuudestasi – Ravintolaesimies Sirpa Tuunainen, puh. 040 679 0979

12 Lisätietoa Alueen muut Amica-ravintolat, jotka ovat oikeutettuja Kelan ateriatukeen: – Ravintola Canthia – Ravintola Mediteknia – Ravintola TietoTeknia Lauantaisin avoinna olevat Amica-ravintolat, jotka ovat oikeutettuja Kelan ateriatukeen: – Ravintola Snellmania – Avoinna 10.30 – 13.00 – Lounas 11.00 – 13.00

13 Tervetuloa omaan opiskelijaravintolaasi ! Snellmanian ravintolaesimies Sirpa Tuunainen Puh. 040 6790 979, sähköposti: snellmania@amica.fisnellmania@amica.fi Canthian ravintolaesimies Harri Rissanen Puh. 044 7119 690, sähköposti: canthia@amica.fi

14 Kiitos!


Lataa ppt "Fazer – Makuelämyksiä 2013. Fazer-konserni Oy Karl Fazer Ab Fazer Food Services Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys Lähes 1 100 ravintolaa Suomessa,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google